Minunata surpriză a Școlii Internaționale Spectrum din Ploiești pentru elevii școlii din Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

Un Moș Crăciun încărcat cu foarte multe daruri a venit astăzi la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina. O adevărată caravană l-a însoțit pe Moș - un autocar și mai multe mașini venite de la Ploiești, de la Școala Gimnazială Internațională Spectrum. O adevărată surpriză pentru realizarea căreia conducerea școlii din Ploiești, copiii și părinții lor au pus mult suflet.

Între Școala Gimnazială Internațională Spectrum și Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" din Poiana Câmpina s-a încheiat recent un parteneriat de colaborare, care presupune realizarea unor acțiuni și a unor proiecte educative comune. Acest parteneriat a început sub semnul... Sărbătorilor de Iarnă. Reprezentanții Școlii Spectrum au venit la Poiana Câmpina cu cadouri pentru toți copiii, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a. Practic, "ne-ați umplut școala de cadouri", după cum spunea directorul instituției, prof. Elena Nițu. Un gest extraordinar, în prag de sărbători, făcut de școala din Ploiești, de managerul acesteia, de elevi și de părinții lor. Pe lângă darurile pentru copiii din Poiana Câmpina, Școala Internațională Spectrum a oferit Școlii "Înv. Ion Mateescu" 1.500 de cărți și două tablete. Putem spune că astfel de acțiuni fac parte din magia Crăciunului, a Sărbătorilor de Iarnă.

4085 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.