Alegeri parlamentare 2020. Zece persoane din arestul Poliției Câmpina au solicitat să voteze prin intermediul urnei mobile

Actualitate (Categoria articolului)

Până la ora 11.20 la Câmpina și-au exprimat dreptul de vot 2.990 persoane, reprezentând 9,71% din totalul persoanelor confirmate pe listele permenente de Autoritatea electorală. În plus, au fost și 22 de cazuri de solicitări de exprimare a dreptului de vot prin intermediul urbei mobile.

Zece dintre cele 22 de cazuri care au votat până la acum la Câmpina prin intermediul urnei mobile provin de la arestul IJP Prahova, aflat în sediul Poliției municipiului Câmpina. Este vorba de persoane aflate în diverse faze ale cercetării penale, față de care s-au luat măsuri privative de libertate, dar care au dreptul la vot. Cele zece persoane au votat la secția 171, de la Colegiul Tehnic ”Constantin Istrati”.
De asemenea, la secția 162 de la Școala Gimnazială Centrală au existat 11 solicitări pentru urna mobilă de la Spitalul Municipal Câmpina, spital suport Covid. 

1832 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1084 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.

1522 vizualizari
01 mar. 2021 19:05

Locuitorii din Cartierul Voila - Câmpina, nemulțumiți de noul traseu (deviat) al transportului public local

2 comentarii

De aproximativ o săptămână, traseul local de transport public Slobozia - Voila a fost deviat ca urmare a închiderii circulației rutiere pe tronsonul din Calea Doftanei cuprins între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Voila, acolo unde se execută lucrări de canalizare. Mai mulți cetățeni din Cartierul Voila au transmis administrației locale nemulțumirile lor cu privire la noul traseu, fie verbal, fie în scris.

Alte stiri recente

849 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

922 vizualizari
01 mar. 2021 19:42

Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.