Prefectura Prahova reacționează în cazul infestării apei la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

După precizările venite de la Direcției de Sănătate Publică, iată că și Prefectura Prahova reacționează în cazul situației fără precedent de la Câmpina. Vă prezentăm integral infomarea de presă transmisă în urmă cu scurt timp.

”Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a solicitat Gărzii de Mediu - Comisariatul Județean Prahova și Direcției de Sănătate Publică Prahova să demareze o anchetă în municipiul Câmpina pentru stabilirea cauzelor care au condus la infestarea apei cu bacteria Clostridium. De asemenea, acesta a avut o discuție cu primarul municipiului Câmpina și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova pentru a se asigura că situația este atent monitorizată și gestionată de autoritățile locale, iar populația are la dispoziție o sursă de apă potabilă. 
Ca urmare a informării Hidro Prahova și DSP Prahova a fost transmis, în noaptea de vineri 13 august, un mesaj RO-ALERT pentru înştiinţarea populaţiei. Restricţiile se vor menţine până la încadrarea apei în condiţiile de potabilitate. În baza hotărârii CLSU Câmpina, Poliţia Locală a distribuit, atât persoanelor fizice cât și agenţilor economici, măsurile de restricţie în consumul apei și recomandările DSP pentru evitarea îmbolnăvirilor. Autoritățile locale au pus la dispoziția populației rezervoare cu apă potabilă, în mai multe zone din oraș”. 

 

3631 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 14.08.2021 17:57 Verificați unde se scurge ... de la animalele din gospodăriile satelor și comunelor din zona mitropolitană a municipiului Câmpina ..!!..,cum e posibil ca in cartierele orașului să fie adevărate ferme de animale și păsări??.. sunt zone unde au murit pe capete păsări de curte, găini,rațe...unde le-au aruncat așa zișii gospodari..

Actualitate

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

507 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2045 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.