”Celesta” a cucerit ”Lumina lumii”: două premii de grup și cinci individuale

Social (Categoria articolului)

La Palatul Copiilor din Ploiești a avut loc vineri, 15 aprilie 2022, concursul de muzică religioasă din cadrul proiectului ”Lumina lumii”, aflat la prima ediție și care este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Prahova. 

Așa cum se întâmplă aproape de fiecare dată la concursurile la care participă, grupul vocal-instrumental ”Celesta”, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, condus de profesoarele Elisabeta Milea și Dana Ștefan, a obținut Premiul I și Premiul de Popularitate, iar mai mulți dintre componenții formației au participat și individual, obținând trei premii I, un premiu II și un premiu III.
La individual, Dimitria Mantu, Diana Vulpe și Mihai Mihalache au obținut premiul I, Daria Comșa - premiul al II-lea, iar Rebecca Corcodel - premiul al III-lea, aceste performanțe adăugându-se celor două valoroase premii obținute de ”Celesta”. Felicitări!

6683 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2289 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2631 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

409 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

1011 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.