Luni, 13 decembrie 2021, se redeschide Secția de Recuperare Medicală a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Numărul internărilor pentru pacienții COVID-19 a scăzut, la nivelul Spitalului Municipal Câmpina, la aproximativ o treime din capacitatea rezervată pacienților cu acestă afecțiune.

În aceste condiții, managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, ne-a precizat: ”Luni, 13 decembrie, vom redeschide pentru toate categoriile de pacienți Secția de Recuperare Medicală, situată pe Strada Vasile Alecsandri. Măsura vine în condițiile în care numărul internărilor a ajuns la o treime din capacitatea pe care Spitalul Municipal Câmpina o are pentru pacienții COVID. Din păcate, Terapia Intensivă continuă să fie la nivelul maxim de ocupare, ceea ce nu ne permite să luăm în calcul redeschiderea altor secții pentru toate categoriile de pacienți. Singura secția pe care o putem deschide este cea de Recuperare Medicală, care nu numai că se află într-un corp de clădire separat de Spitalul Municipal, dar prin natura ei, nici nu are alte implicații care să necesite servicii de Terapie Intensivă, de exemplu”.
Vă reamintim că, de la începutul lunii septembrie a acestui an, Spitalul Municipal a redevenit unitate integral dedicată pacienților COVID-19.

3379 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

173 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

319 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

707 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1578 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.