Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

Actualitate (Categoria articolului)

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Aflată pe locul fostei case princiare a lui Dimitrie Barbu Știrbei, a cărui fiică a donat terenul pentru realizarea unei instituții de învățământ, fântâna a fost amenajată la finalul lucrărilor de construire a sălii de sport, în primăvara anului 2004. Fântâna a funcționat doar la inaugurarea sălii de sport, eveniment desfășurat în prezența premierului de la acel moment, Adrian Năstase.
De atunci, iată de aproape 20 de ani, fântâna s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi, în care acum zac deopotrivă pavele, flori și... multă mizerie.
Oare chiar nu vede nimeni și nu vrea sau nu poate face nimeni nimic?!

2583 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gheorghe 03.06.2023 12:34 Și la Liceul Petrol este una dar și în complexul din Bălcescu al Petrolului.Dar cum petrol e rar,intelectual la fel,zile însorite.Multumim celor care și au umplut sacul de 30 ani încoace și care stau de ironii pe Facebook.De parca orașul se zbate in anonimat și ei nu au nici o vina!
  • Ella 03.06.2023 17:07 ”Conducerea” orasului nu este in stare să rezolve problemele curente, ei mascheaza impotența lor prin creerea altor probleme, cum ar fi o groapă in mijlocul orasului pentru a rezolva o problema de congestiune rutieră care nu există.
  • Coco Channel 04.06.2023 07:40 A fost o decizie proasta sa construiesti o fantana pe locul unui teren de sport.Acum tinerii nu au unde sa joace un fotbal sau tenis.Totul ar trebui sa se desfasoare intr-o sala de sport intunecata,cu miros de igrasie si pe bani.Au fost distruse doua terenuri de sport ,locul unde se adunau copii si tinerii din oras sa joace fotbal,baschet,tenis.In schimb au profesorii loc de parcare.Ce penibil!Paznicii nu lasa copii nici sa culeaga conurile de brad,gardul e tot ala de acum 70 ani.

Actualitate

1397 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

2022 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

194 vizualizari
24 sept. 2023 17:49

Concurs de orientare sportivă în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

În dorința de a acoperi un spectru cât mai larg din domeniile artei și sporturilor, toate cu reprezentare în Câmpina, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor, care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat din sponsorizări, a prilejuit duminică, 24 septembrie, în jurul prânzului, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol o competiție de orientare sportivă, organizată de clubul OK Silva Câmpina.

1026 vizualizari
24 sept. 2023 14:35

În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.