CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

- Actualitate -

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Aflată pe locul fostei case princiare a lui Dimitrie Barbu Știrbei, a cărui fiică a donat terenul pentru realizarea unei instituții de învățământ, fântâna a fost amenajată la finalul lucrărilor de construire a sălii de sport, în primăvara anului 2004. Fântâna a funcționat doar la inaugurarea sălii de sport, eveniment desfășurat în prezența premierului de la acel moment, Adrian Năstase.
De atunci, iată de aproape 20 de ani, fântâna s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi, în care acum zac deopotrivă pavele, flori și... multă mizerie.
Oare chiar nu vede nimeni și nu vrea sau nu poate face nimeni nimic?!


03 Jun 2023 09:36 2787 vizualizari



Comentarii






  • 04.06.2023 07:40 Coco Channel A fost o decizie proasta sa construiesti o fantana pe locul unui teren de sport.Acum tinerii nu au unde sa joace un fotbal sau tenis.Totul ar trebui sa se desfasoare intr-o sala de sport intunecata,cu miros de igrasie si pe bani.Au fost distruse doua terenuri de sport ,locul unde se adunau copii si tinerii din oras sa joace fotbal,baschet,tenis.In schimb au profesorii loc de parcare.Ce penibil!Paznicii nu lasa copii nici sa culeaga conurile de brad,gardul e tot ala de acum 70 ani.
  • 03.06.2023 17:07 Ella ”Conducerea” orasului nu este in stare să rezolve problemele curente, ei mascheaza impotența lor prin creerea altor probleme, cum ar fi o groapă in mijlocul orasului pentru a rezolva o problema de congestiune rutieră care nu există.
  • 03.06.2023 12:34 Gheorghe Și la Liceul Petrol este una dar și în complexul din Bălcescu al Petrolului.Dar cum petrol e rar,intelectual la fel,zile însorite.Multumim celor care și au umplut sacul de 30 ani încoace și care stau de ironii pe Facebook.De parca orașul se zbate in anonimat și ei nu au nici o vina!
466 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2549 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2663 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV