CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

- Actualitate -

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Aflată pe locul fostei case princiare a lui Dimitrie Barbu Știrbei, a cărui fiică a donat terenul pentru realizarea unei instituții de învățământ, fântâna a fost amenajată la finalul lucrărilor de construire a sălii de sport, în primăvara anului 2004. Fântâna a funcționat doar la inaugurarea sălii de sport, eveniment desfășurat în prezența premierului de la acel moment, Adrian Năstase.
De atunci, iată de aproape 20 de ani, fântâna s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi, în care acum zac deopotrivă pavele, flori și... multă mizerie.
Oare chiar nu vede nimeni și nu vrea sau nu poate face nimeni nimic?!


03 Jun 2023 09:36 2833 vizualizari


Comentarii


  • 04.06.2023 07:40 Coco Channel A fost o decizie proasta sa construiesti o fantana pe locul unui teren de sport.Acum tinerii nu au unde sa joace un fotbal sau tenis.Totul ar trebui sa se desfasoare intr-o sala de sport intunecata,cu miros de igrasie si pe bani.Au fost distruse doua terenuri de sport ,locul unde se adunau copii si tinerii din oras sa joace fotbal,baschet,tenis.In schimb au profesorii loc de parcare.Ce penibil!Paznicii nu lasa copii nici sa culeaga conurile de brad,gardul e tot ala de acum 70 ani.
  • 03.06.2023 17:07 Ella ”Conducerea” orasului nu este in stare să rezolve problemele curente, ei mascheaza impotența lor prin creerea altor probleme, cum ar fi o groapă in mijlocul orasului pentru a rezolva o problema de congestiune rutieră care nu există.
  • 03.06.2023 12:34 Gheorghe Și la Liceul Petrol este una dar și în complexul din Bălcescu al Petrolului.Dar cum petrol e rar,intelectual la fel,zile însorite.Multumim celor care și au umplut sacul de 30 ani încoace și care stau de ironii pe Facebook.De parca orașul se zbate in anonimat și ei nu au nici o vina!
127 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
3398 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială, care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
703 vizualizari 24 Jun 2024 15:28 Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consilierii câmpineni vor vota peste 100.000 lei pentru expertizarea tehnică a Căminului Petrol

Consiliul Local Câmpina se întrunește în ședință ordinară miercuri, 26 iunie, de la ora 17.00.

citeste mai mult
688 vizualizari 24 Jun 2024 15:04 Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Marți, 25 iunie, începe examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții claselor a VIII-a

Începând de marți, 25 iunie 2024, elevii claselor a VIII-a vor susține primul examen important din viața lor - Evalaurea Națională.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV