Au început înscrierile la Royal Race Câmpina 2022. O nouă categorie de concurenți

Eveniment (Categoria articolului)

Pe 4 septembrie, la Câmpina va ave loc ediția 2022 a Royal Race, una dintre cele mai pasionante și apreciate competiții de mountain bike nu numai din regiune, dar chiar și din întreaga țară.

Înscrierile au început deja, din 7 iulie, pe pagina special creată de pe site-ul competiției - royal-race.ro. Organizatorii oferă gratuit tricoul de participare inclus în kit primilor 300 de persoane înscrise. Vârsta minimă de participare este 6 ani, dar până la 10 ani, copiii pot participa doar însoțiți de un adult.
O nouă categorie de participanți pe grila de strat este Family, după ce organizatorii s-au arâtat impresionați de cererea din primele două ediții, precum și de o serie de imagini emoționante de la startul precedentelor curse. Ca și la edițiile anterioare, vor fi trei trasee - scurt - 7,8km, diferență de nivel 212m; mediu - 20km, diferență de nivel 650m; lung - o tură dublă a trseului mediu, cu o distanță totală de 40km și o diferență de nivel de 1.300m.
La ediția din acest an, Royal Race Câmpina - continuatoarea generosului proiect Câmpina Open MTB - se adresează pasionaților de ciclism, fiind o competiție în care parcursul este la fel de important ca destinația, dar mai les își păstrează statutul de acțiune caritabilă, fondurile astfel strânse urmând a fi oferite Centrului ”Glasul autismului”, cu scopul sprijinirii copiilor cu tulburări din spectrul autist, dar și către organizarea de workshopuri, cursuri de orientare în carieră, cursuri de sănătate și alte activități dedicate tinerilor din Câmpina și nu numai.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2707 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3196 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2017 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.