Au început înscrierile la Royal Race Câmpina 2022. O nouă categorie de concurenți

Eveniment (Categoria articolului)

Pe 4 septembrie, la Câmpina va ave loc ediția 2022 a Royal Race, una dintre cele mai pasionante și apreciate competiții de mountain bike nu numai din regiune, dar chiar și din întreaga țară.

Înscrierile au început deja, din 7 iulie, pe pagina special creată de pe site-ul competiției - royal-race.ro. Organizatorii oferă gratuit tricoul de participare inclus în kit primilor 300 de persoane înscrise. Vârsta minimă de participare este 6 ani, dar până la 10 ani, copiii pot participa doar însoțiți de un adult.
O nouă categorie de participanți pe grila de strat este Family, după ce organizatorii s-au arâtat impresionați de cererea din primele două ediții, precum și de o serie de imagini emoționante de la startul precedentelor curse. Ca și la edițiile anterioare, vor fi trei trasee - scurt - 7,8km, diferență de nivel 212m; mediu - 20km, diferență de nivel 650m; lung - o tură dublă a trseului mediu, cu o distanță totală de 40km și o diferență de nivel de 1.300m.
La ediția din acest an, Royal Race Câmpina - continuatoarea generosului proiect Câmpina Open MTB - se adresează pasionaților de ciclism, fiind o competiție în care parcursul este la fel de important ca destinația, dar mai les își păstrează statutul de acțiune caritabilă, fondurile astfel strânse urmând a fi oferite Centrului ”Glasul autismului”, cu scopul sprijinirii copiilor cu tulburări din spectrul autist, dar și către organizarea de workshopuri, cursuri de orientare în carieră, cursuri de sănătate și alte activități dedicate tinerilor din Câmpina și nu numai.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3229 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

161 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

790 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

1 comentarii

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

Alte stiri recente

134 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

279 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.