CONTACT

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Flacăra Mălăiești - Sportul Câmpina 1-4

- Sport -

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Flacăra Mălăiești - Sportul Câmpina 1-4

După intrarea în cea de-a doua treime a campionatului, Sportul Câmpina a jucat în deplasare la Mălăiești, în fața formației locale, Flacăra.

Cu un efectiv ”subțire”, câmpinenii au fost conduși de gazde, dintr-un pnalty, acordat de arbitrul Alexandru Chivu, din Ploiești. Înainte de pauză, jucătorii formației lui ”Mara” Ciobotaru au egalat prin Pop, care a trimis în plasă din apsa frumoasă a lui I. Vintilă, și chiar ar fi putut prelua conducerea, dar Dogaru a trimis în bară, după o centrare perfectă a lui Comănescu. Repriza secundă s-a văzut superioritatea formației câmpinene, schimbările inspirate ale antrenorului de conjunctură, Edi Țigănuș, aducând finalmente victoria. Corneanu transformă un penalty obținut de G. Radu, apoi Dogaru și I. Vintilă stabilesc scorul unei victorii clare a formației câmpinene, 4-1.
Sportul Câmpina a evoluat la Mălăiești în următoarea alcătuire: S. Petre - Stanciu, Horja, G. Radu, Biro, Dogaru, Pop, Corneanu, I. Vintilă, Comănescu, Coman. Au mai jucat: Bunea și Dinică.
Runda viitoare, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Gloria Vâlcănești.


28 Oct 2023 20:29 1389 vizualizari


Comentarii






1 vizualizari 06 May 2024 11:41 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Marți, 7 mai, de la ora 18.00, sunt programate jocurile etapei a 28-a din Liga A Prahova, la fotbal, competiție care se apropie cu pași repezi de fluierul final. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
2756 vizualizari 04 May 2024 10:02 Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Patru sportivi de la Barracuda Câmpina vor reprezenta România la competiții europene de natație în Serbia și Lituania

Clubul Baracuda Câmpina, înființat și condus de profesorul Gabriel Cojocaru, are patru sportivi în lotul național al României - Iarina Cojocaru, Luca Marinescu, Ștefan Cojocaru și Darius Coman.

citeste mai mult
2219 vizualizari 03 May 2024 20:52 Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 4-1

”Lanterna roșie” a clasamentului ligii de elită a județului nostru, Unirea Urlați, a poposit în Vinerea Mare la Câmpina, unde pe sinteticul de la Căminul Petrol a întânit formația CS Câmpina.

citeste mai mult
2138 vizualizari 03 May 2024 19:59 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii 7-2

În Vinerea Mare, Sportul Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația Tineretul Poienarii Burchii. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevii lui Marius Pălăncianu.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV