Amenințări cu moartea înaintea meciului din Liga A Prahova, Petrolul 95 Ploiești - AFC Brebu

Sport (Categoria articolului)

Un meci aparent banal din Liga A Prahova, între ocupantele locurile 4 și 8, Petrolul 95 Ploiești și AFC Brebu, a început deja în forță, inclusiv cu amenințări cu moartea!

După 1-1 în tur, la Brebu, cele două echipe urmează să se întâlnească vineri, 5 mai, de la ora 17.00, la Ploiești, în primul joc al etapei a 27-a. Numai că, de câteva zile, brebenii primesc tot felul de amenințări din partea unor intermediari dinspre echipa lui Daniel Chiriță. ”Am primit amenințări că să nu ne prezentăm că ne vor rupe picioarele, că pun țiganii din Mimiu să ne taie, să ne ia gâtul. Ce înseamnă asta?! Amenințările vin prin intermediari direct din partea lui Daniel Chiriță și au fost transmis atât conducerii, dar și unor jucători, inclusiv mie personal”, ne-a declarat Robert Săvulescu, antrenorul echipei AFC Brebu.
Acum, cu siguranță nu iese fum fără foc și, pentru a preveni orice nedorite incidente, probabil că Asociația Județeană de Fotbal Prahova ar trebui să ia măsuri preventive, fiind inacceptabile astfel de practivi în fotbal, indiferent de nivelul competiției.

2571 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Soso 03.05.2023 18:31 Ce i drept voi acasa pupati toti oaspetii si le intindeti covoare…e clar ca astfel de amenintari nu isi au locul dar culegeti ce semanati :)) acasa lei, in deplasare mielusei

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

103 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.