CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Amenințări cu moartea înaintea meciului din Liga A Prahova, Petrolul 95 Ploiești - AFC Brebu

- Sport -

Amenințări cu moartea înaintea meciului din Liga A Prahova, Petrolul 95 Ploiești - AFC Brebu

Un meci aparent banal din Liga A Prahova, între ocupantele locurile 4 și 8, Petrolul 95 Ploiești și AFC Brebu, a început deja în forță, inclusiv cu amenințări cu moartea!

După 1-1 în tur, la Brebu, cele două echipe urmează să se întâlnească vineri, 5 mai, de la ora 17.00, la Ploiești, în primul joc al etapei a 27-a. Numai că, de câteva zile, brebenii primesc tot felul de amenințări din partea unor intermediari dinspre echipa lui Daniel Chiriță. ”Am primit amenințări că să nu ne prezentăm că ne vor rupe picioarele, că pun țiganii din Mimiu să ne taie, să ne ia gâtul. Ce înseamnă asta?! Amenințările vin prin intermediari direct din partea lui Daniel Chiriță și au fost transmis atât conducerii, dar și unor jucători, inclusiv mie personal”, ne-a declarat Robert Săvulescu, antrenorul echipei AFC Brebu.
Acum, cu siguranță nu iese fum fără foc și, pentru a preveni orice nedorite incidente, probabil că Asociația Județeană de Fotbal Prahova ar trebui să ia măsuri preventive, fiind inacceptabile astfel de practivi în fotbal, indiferent de nivelul competiției.


03 May 2023 07:00 2904 vizualizari


Comentarii


  • 03.05.2023 18:31 Soso Ce i drept voi acasa pupati toti oaspetii si le intindeti covoare…e clar ca astfel de amenintari nu isi au locul dar culegeti ce semanati :)) acasa lei, in deplasare mielusei
359 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
507 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
535 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
799 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV