Amenințări cu moartea înaintea meciului din Liga A Prahova, Petrolul 95 Ploiești - AFC Brebu

Sport (Categoria articolului)

Un meci aparent banal din Liga A Prahova, între ocupantele locurile 4 și 8, Petrolul 95 Ploiești și AFC Brebu, a început deja în forță, inclusiv cu amenințări cu moartea!

După 1-1 în tur, la Brebu, cele două echipe urmează să se întâlnească vineri, 5 mai, de la ora 17.00, la Ploiești, în primul joc al etapei a 27-a. Numai că, de câteva zile, brebenii primesc tot felul de amenințări din partea unor intermediari dinspre echipa lui Daniel Chiriță. ”Am primit amenințări că să nu ne prezentăm că ne vor rupe picioarele, că pun țiganii din Mimiu să ne taie, să ne ia gâtul. Ce înseamnă asta?! Amenințările vin prin intermediari direct din partea lui Daniel Chiriță și au fost transmis atât conducerii, dar și unor jucători, inclusiv mie personal”, ne-a declarat Robert Săvulescu, antrenorul echipei AFC Brebu.
Acum, cu siguranță nu iese fum fără foc și, pentru a preveni orice nedorite incidente, probabil că Asociația Județeană de Fotbal Prahova ar trebui să ia măsuri preventive, fiind inacceptabile astfel de practivi în fotbal, indiferent de nivelul competiției.

2820 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Soso 03.05.2023 18:31 Ce i drept voi acasa pupati toti oaspetii si le intindeti covoare…e clar ca astfel de amenintari nu isi au locul dar culegeti ce semanati :)) acasa lei, in deplasare mielusei

Sport

1853 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2167 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

731 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

154 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.