19 posturi de director și director adjunct, de la școlile și liceele din Câmpina, au fost scoase la concurs

Actualitate (Categoria articolului)

La scurt timp după începerea noului an școlar, a început și concursul pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct la unitățile de învățământ preuniversitar. În județul Prahova, 207 posturi au fost declarate vacante și scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean, 19 dintre acestea fiind în Câmpina. Mandatele directorilor s-au încheiat în vara acestui an și au fost prelungite până la finalizarea concursului.

Este vorba despre posturile de director și director adjunct la: Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", Liceul Tehnologic Energetic, Liceul Tehnologic "Constantin Istrati", Liceul tehnologic Mecanic, Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu", Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" și de posturile de director la Colegiul Tehnic Forestier, Școala Gimnazială Centrală, Grădinița cu program normal și program prelungit "Iulia Hasdeu", Grădinița cu program prelungit nr. 9 și Clubul Copiilor.
Conform calendarului stabilit de ISJ Prahova, în perioada 15-26 septembrie se depun dosarele de înscriere la proba scrisă, în perioada 27-29 septembrie vor fi evaluate aceste dosare, iar pe 30 septembrie va fi afișată lista candidaților admiși după evaluarea dosarelor. Pe 8 octombrie vor fi stabilite centrele în care se va desfășura proba scrisă, pe 13 octombrie va avea loc repartizarea candidaților pe centre, pe 15 octombrie se va susține proba scrisă și în aceeași zi vor fi afișate rezultatele. Urmează depunerea eventualelor contestații, iar rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate pe 20 octombrie. Interviul se va desfășura în perioada 15 noiembrie-10 decembrie, rezultatele finale vor fi validate pe 17 decembrie, iar în perioada 20-22 decembrie se vor emite deciziile de numire pe posturi (decizii care vor fi aplicate din 10 ianuarie 2022).

3086 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 24.09.2021 16:04 Buna ziua, nu va suparati,erati foarte suparati cand aveati impresia ca-n CL vi se restrictioneaza activitatea dar nu aveti nicio problema sa cenzurati la randul vostru. Am scris si eu un comentariu si n-a aparut. Spuneam ca mai mult ca sigur vor fi aceiasi directori si aceleasi directoare ca posturile astea sunt scoase la concurs doar de forma si se iau pe pile. Va fi foarte interesant de vazut rezultatul acestor "concursuri". Probabil din acest motiv nu se mai inscrie lumea.

Actualitate

1915 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

2167 vizualizari
19 oct. 2021 20:10

Documentația pentru concesionarea Muzeului Doftana unui investitor privat, în dezbaterea Consiliului Local Telega

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, a Consiliului Local Telega se află un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate, raportului de evaluare și redevenței minime în vederea concesionării Muzeului Doftana (fosta închisoare) unui investitor privat. 

Alte stiri recente

2467 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5340 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.