Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunțuri (Categoria articolului)

Municipiul Câmpina anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare străzi în municipiul Câmpina, strada Oborului (parțial) și strada Petrolistului (parțial)”, propus a fi amplasat în Municipiul Câmpina, str. Oborului, str. Petrolistului.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Prahova, din Ploiești, str. Gh.Gr.Cantacuziono, nr.306 și la sediul Primăriei Municipiului Câmpina, Bd. Culturii nr.18,  în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-13.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Prahova.

2375 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • gogu 12.01.2022 12:51 Întîrziat dar cine știa. Exceptând cine trebuia să știe. Întîi asfaltăm străzile asta chiar daca străzi importante nu sunt gata sau nu sunt in program de a fi asfaltate și apoi pregătim pt locuințe sociale. Asta că să fie bine in cazul in care va vrea cineva să investească în zona industrial logistica chiar și imobiliar. Pe lîngă batale îi mai credem un plus cu ghilimele locuințe sociale. Unii plătesc taxe alți beneficiază. Poate ar trebui sa se facă consultări cu cetățenii plătitori de taxă ce se facă cu banii de investiții. Mai demult un antreprenor local vroia giratorii sa ii circule autobuzele repede. Toată lumea era supărată pe Tiseanu. Actualul = alta gâscă în aceeași traista. Participant principal la înmânări de diplome.

Anunțuri

2693 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.

2158 vizualizari
18 mai 2022 18:44

HIDROCONSTRUCȚIA SA - UCM SIRIU BUZĂU angajează mai multe categorii de personal pentru lucrări la Breaza, Prahova

HIDROCONSTRUCȚIA SA - UCM SIRIU BUZĂU, “în insolvență”, firmă care activează în domeniul construcțiilor, angajează personal pentru lucrări de armare, cofrare, betonare pentru pereți / fundații, cu cofraje metalice, în localitatea Breaza, județul Prahova.

Alte stiri recente

117 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

781 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă.