Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Social (Categoria articolului)

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

Nu e doar trist, este copleșitor. Priviți imaginile, priviți ce a mai rămas din căsuța aceea modestă, dar în care se putea trăi, care era căminul unei familii. Acum, cele două bătrâne, băiețelul de 3 ani și mama lui se află cazați temporar la Centrul Social situat lângă Spitalul Voila, centru care aparține administrației locale și unde au fost duși de Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Câmpina. Au acolo tot ce le trebuie, adăpost, mâncare, căldură. Cealaltă parte a familiei se află la rude. Cu toții vor să se întoarcă acasă, la casa lor de pe Granicului, dar nu se poate, deocamdată. Sunt oameni cu suflet, în Câmpina și unii dintre ei au reacționat imediat. Au reușit să strângă o parte din materialele necesare reconstruirii casei, dar nu este suficient. Haideți să dăm și noi o mână de ajutor, haideți să contribuim fiecare, din multul sau puținul nostru, la refacerea acestei case! Reconstruind casa, reunim familia. Și ce poate fi mai important, mai bun și mai frumos înaintea Sfintelor Sărbători de Crăciun decât reunirea acestei familii greu încercate?!
După cum spuneam, este nevoie de materiale de construcție. Puteți dona astfel de materiale sau puteți trimite bani cu care să fie achiziționate în contul RO69RNCB0208064204340003 deschis la Sucursala Câmpina a BCR (în lei) pe numele Marcu Florin. Orice ajutor este binevenit.

3336 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • EUGEN SCHIOPU 11.12.2018 11:13 Bună ziua, Am citit mesajul ref. ajutor pt. fam. a cărei casă a fost mistuită de incendiu pe str. Granicului. Vreau să ajut, însă am nevoie de mai multe info. Cine este dl. Marcu Florin pe numele căruia există contul deschis la BCR ? Care este legătura dumnealui cu această familie ? Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt. Cu stimă,
  • Admin 11.12.2018 12:42 Dl Marcu este unchiul copiilor și cel care găzduiește o parte a familiei afectate de distrugerea locuinței.

Social

2546 vizualizari
21 mar. 2019 09:35

Accident în centrul Câmpinei. O autoutilitară a intrat într-un autoturism care circula regulamentar

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I, în apropierea notariatelor. O autoutilitară Volkswagen, cu numărul de înmatriculare PH-15-VEE, a ieșit de pe Strada 1 Decembrie 1918 în bulevardul central, prin breteaua din fața "turnului înclinat". Conducătorul auto nu a acordat prioritate și a intrat direct în autoturismul Volkswagen PH-87-NLF, care circula regulamentar pe Bulevardul Carol I, dinspre centrul localității.

3171 vizualizari
20 mar. 2019 07:20

Poliția caută trei copii dispăruți dintr-un centru de plasament din Câmpina

UPDATE ora 19.45 - Cei trei minori au fost găsiți în comuna Apostolache, acolo unde locuiește tatăl lor.

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, în cursul serii trecute, de reprezentanții unui centru de plasament din localitate, despre faptul că trei dintre băieții cazați la centru au părăsit instituția și nu au mai revenit. Este vorba despre Iulian Andrei (14 ani), Ionuț Andrei (13 ani) și Sebastian Andrei (14 ani). Polițiștii au demarat activitățile procedurale pentru găsirea celor trei minori.

Alte stiri recente

558 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor:

842 vizualizari
21 mar. 2019 17:30

Anunț public privind închirierea unor spații comerciale din corpul C1 al Pieței Centrale Câmpina

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea unei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează: 
1. Două spații comerciale în suprafață de 38 mp
Destinație: comercializare carne, produse din carne și alte produse agroalimentare conform HGR nr. 348/2004. Prețul de pornire al licitației este de 2,5 lei/mp/zi aprobat prin HCL Câmpina din 31.01.2019. Tariful de închiriere este scutit de TVA. Prioritate pentru închirierea spațiilor în suprafață de 38 mp o au dosarele cu LICENȚE DE FABRICAȚIE ÎN DOMENIUL PRODUCȚIEI DE PRODUSE ALIMENTARE.