CONTACT

Apel la câmpineni din partea Grupului de inițiativă ”Spunem NU pasajului subteran” pentru o nouă acțiune în instanță

- Actualitate -

Apel la câmpineni din partea Grupului de inițiativă ”Spunem NU pasajului subteran” pentru o nouă acțiune în instanță

Grupul de inițiativă civică ”Spunem NU pasajului subteran” ne-a transmis următorul comunicat de presă:

”Dorim să vă informăm cu privire la decizia pronunțată de Tribunalul Prahova în legătură cu acțiunea recent depusă la instanță de doua Asociații prin care s-a solicitat suspendarea hotărârilor consiliului local privind PUZ-ul și pasajul subteran.
Instanța a admis excepția lipsei de interes privat al celor două asociații, motivul acestei decizii fiind acela că cele două Asociații care au depus acțiunea nu au demonstrat că a avut loc o încălcare a dreptului sau a interesului lor legitim privat, instanța  considerând că interesul privat primează interesului public.
Noi, Grupul de Inițiativă Publică „Spunem NU pasajului subteran” considerăm că interesul public reprezintă fundamentul unei societăți democratice și deschise, în care deciziile și acțiunile luate de autorități și instituții sunt ghidate de binele comun și de beneficiile pe termen lung pentru cetățeni.
De aceea am hotărât, în numele celor 6750 de câmpineni semnatari ai petiției NU PASAJ, să luăm inițiativa formulării unei noi plângeri prealabile adresate Consiliului Local Câmpina și Primarului Municipiului Câmpina pentru revocarea HCL de aprobare a PUZ-ului și să depunem o nouă cerere de suspendare a Hotărârilor Consiliului Local de aprobare a PUZ-ului și construirii pasajului subteran.
Pentru acest lucru, avem nevoie de sprijinul tuturor persoanelor interesate de susținerea acestor acțiuni și care au domiciliul în proximitatea ipoteticului pasaj.
Rugăm persoanele interesate să ne contacteze la numărul de telefon 0722202871, urmând ca luni, 17.07.2023 să ne întâlnim pentru semnarea documentelor. Menționăm că avocații contactați de noi vor lucra pro bono.
Vă mulțumim anticipat pentru implicare și susținere”.


15 Jul 2023 10:07 2489 vizualizari


Comentarii






  • 17.07.2023 16:57 Gheorghe Radu Nici dupa ruperile de nori din ultima vreme, cei vremelnic in fruntea orasului nu-si dau seama ce vor sa faca? Cand D-zeu vrea sa piarda pe cineva, mai intai ii iau mintile. (desi aici nu prea a avut ce...)
  • 15.07.2023 14:22 Nelu Motoroiu NU PASAJULUI. Nu vreau să văd în mijlocul orașului timp de cel puțin cinci un șantier.
0 vizualizari 03 May 2024 12:10 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2050 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2030 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2244 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV