Au fost montate camere video în 15 intersecții din Câmpina. Mai trebuie realizate câteva branșamente la rețeaua electrică

Actualitate (Categoria articolului)

După cum bine știți, administrația locală câmpineană a decis implementarea unui sistem video de supraveghere în 15 intersecții din municipiu pentru monitorizarea permanentă a traficului auto și pietonal. În total sunt 35 de camere video montate în intersecțiile stabilite de municipalitate și două sisteme de monitorizare - unul la Poliția Locală și unul la Poliția Municipală.

Investiția se ridică la 187.813 lei fără TVA, iar firma executantă este SC Casido SRL Brăila. Ei bine, cele 35 de camere video au fost montate deja. Numai că, a apărut o problemă. S-a descoperit că nu toate intersecțiile din Câmpina sunt racordate la sistemul de alimentare permanentă cu energie electrică. Cele mai multe depind de iluminatul public, iar acesta este funcțional doar pe timp de noapte. Ori, camerele video trebuie să monitorizeze traficul 24 de ore din 24. După cum a precizat directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Câmpina, Eliza Oprescu, în prezent se realizează branșamente electrice aeriene în intersecțiile în care nu există așa ceva, lucrările urmând să fie finalizate până la jumătatea acestei luni.

Vă reamintim care sunt cele 15 intersecții care vor fi monitorizate video:

1. I.H.Rădulescu cu Siretului și Drumul Taberei

2. Bd. Carol I cu Strada Siretului

3. Calea Doftanei cu Strada Voila

4. Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu

5. Bd. Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918

6. Bd. Carol I cu Calea Doftanei și Bd. Culturii

7. Bd. Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu

8. Bd. Bălcescu cu Strada Orizontului

9. Bd. Bălcescu cu Sondei, Schelelor și Bd. Carol I

10. Bd. Bălcescu cu Câmpului și Calea Dacia

11. Calea Dacia cu DN1

12. Bd. Carol I cu străzile Oituz și Pictor Grigorescu

13. Plevnei cu Pictor Grigorescu

14. Ecaterina Teodoroiu cu Zorilor

15. Dr. Victor Babeș cu Lt.Col. Erou Oprescu Adrian

10462 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Hortopan 07.10.2016 22:29 Trebuiau instalate in 30 zile de la semnarea contractului! Iar lucrarea ce fost câștigată de Casido care va încasa toti banii, a fost executata in totalitate de o firma din Campina!

Actualitate

1097 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1142 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1279 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

971 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.