Medicul infectat cu COVID-19, de la spitalul SanConfind, a trecut și pe la ”Urgențe”, în Spitalul Municipal Câmpina, înainte de confirmarea infectării

Actualitate (Categoria articolului)

Ceea ce la început părea doar un zvon, iată că se confirmă. Medicul infectat cu COVID-19, de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina, a trecut și pe la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina înainte de a se confirma infectarea sa cu noul coronavirus. A mers la CPU pentru că nu se simțea bine, dar nici medicul în cauză și nici cadrele medicale de la Spitalul Municipal nu au bănuit că ar putea fi vorba despre COVID-19, simptomele fiind diferite de ceea ce înseamnă această infecție. Managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, ne-a confirmat această informație, dar în același timp dă asigurări că nu a existat niciun risc.

”Întâmplător mă aflam chiar în Centrul de Primiri Urgențe și am discutat personal cu colega noastră de la SanConfind și pot să vă confirm că pacienta purta echipament de protecție, adică mască, dar și întreg personalul nostru, inclusiv eu, purtam echipament de protecție, am respectat normele de distanță și de timp de expunere. Cazul a fost discutat cu Serviciul de Epidemiolgie de la Ploiești și nu a fost considerat un caz cu potențial impact de contaminare, astfel că nu avem nicio grijă pe aceast caz punctual. Avem un milion de alte griji în rest, dar pe această trecere a doamnei doctor prin Urgență, nu. Nu a existat niciun risc”, a precizat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Câmpina, la care au mai participat președintele Consiliului de Administrație de la Spitalul Municipal - Monica Clinciu, primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi. (video)

4991 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1456 vizualizari
28 mai 2020 14:18

Primăria Câmpina a mai pierdut un proces cu Ministerul Dezvoltării pentru Calea Dacia, pentru o corecție de 104.678 lei. Sentința este definitivă

Pe 27 mai, la Înalta Curte de Justiție a avut loc ultimul termen în procesul dintre Primăria Câmpina și Ministerul Dezvoltării pentru o corecție de 104.678 lei. Instanța a dat câștig de cauză Ministerului Dezvoltării, astfel că Primăria Câmpina este, din nou, bună de plată.

1658 vizualizari
28 mai 2020 11:57

Termenul de finalizare a lucrărilor de canalizare din Câmpina, prelungit până în aprilie 2021. În prezent, se lucrează în mai multe zone

Peste 50 de străzi și alei din Câmpina sunt cuprinse în graficul lucrărilor de canalizare finanțate din fonduri europene, prin intermediul HidroPrahova. Sunt zone unde trebuie reabilitată rețeaua de canalizare, zone unde trebuie introdusă canalizarea și zone unde trebuie finalizate lucrările începute în 2014-2015, atunci când s-a derulat prima parte a acestui proiect blocat ulterior pentru mai multă vreme din cauza litigiului dintre firma executantă și operatorul de apă și canal. Înainte de blocarea apărută în toamna lui 2015, procentul de realizare a lucrărilor incluse în proiect era de 45%.

Alte stiri recente

1561 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2538 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"