Mihaela Marin, coordonator CSS ”Constantin Istrati” Câmpina: ”O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”

Sport (Categoria articolului)

Sportul câmpinean mai este reprezentat la nivel național și internațional, la vârf, doar de atletism, acolo unde sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina mențin ștacheta unor performanțe deosebite, cu prezențe constante pe podiumurile naționale și internaționale la diverse competiții. Despre realizările anului 2020, dar și despre planurile pentru 2021 am discutat cu profesor Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)

Anul 2020 a adus, în ciuda tuturor problemelor legate de pandemia de coronavirus, rezultate bune și foarte bune pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati”, atât la nivel național, dar și internațional, ”vârfurile” fiind - ca și în anii precedenți - Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), în probele de aruncarea discului și aruncarea greutății. Titlurile naționale, medaliile de argint de la Balcaniada de la Istanbul și toate celelalte rezultate ale clubului, dincolo de performanțele propriu-zise, au adus puncte clubului, astfel că în ierarhia de la final de an, a federației de specialitate, CSS ”Constantin Istrati” ocupă un excepțional loc 18 din 194 cluburi, iar dintre cluburile sportive școlar, clubul câmpinean se află pe primul loc.
În privința anului 2021, atenția cea mai mare este îndreptată spre competițiile internaționale - Europenele din Estonia și Mondialele din Kenya. ”Atât Andreea Lungu, cât și Marius Vasile sunt în vizor pentru a participa la aceste competiții. Andreea a îndeplinit deja baremul pentru Mondiale, dar va trebui să-l reconfirme în prima parte a acestui an pentru a putea fi prezentă în Kenya. O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”, ne-a precizat Mihaela Marin, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)

10960 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

713 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1579 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

187 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

333 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.