Mihaela Marin, coordonator CSS ”Constantin Istrati” Câmpina: ”O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”

Sport (Categoria articolului)

Sportul câmpinean mai este reprezentat la nivel național și internațional, la vârf, doar de atletism, acolo unde sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina mențin ștacheta unor performanțe deosebite, cu prezențe constante pe podiumurile naționale și internaționale la diverse competiții. Despre realizările anului 2020, dar și despre planurile pentru 2021 am discutat cu profesor Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)

Anul 2020 a adus, în ciuda tuturor problemelor legate de pandemia de coronavirus, rezultate bune și foarte bune pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati”, atât la nivel național, dar și internațional, ”vârfurile” fiind - ca și în anii precedenți - Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), în probele de aruncarea discului și aruncarea greutății. Titlurile naționale, medaliile de argint de la Balcaniada de la Istanbul și toate celelalte rezultate ale clubului, dincolo de performanțele propriu-zise, au adus puncte clubului, astfel că în ierarhia de la final de an, a federației de specialitate, CSS ”Constantin Istrati” ocupă un excepțional loc 18 din 194 cluburi, iar dintre cluburile sportive școlar, clubul câmpinean se află pe primul loc.
În privința anului 2021, atenția cea mai mare este îndreptată spre competițiile internaționale - Europenele din Estonia și Mondialele din Kenya. ”Atât Andreea Lungu, cât și Marius Vasile sunt în vizor pentru a participa la aceste competiții. Andreea a îndeplinit deja baremul pentru Mondiale, dar va trebui să-l reconfirme în prima parte a acestui an pentru a putea fi prezentă în Kenya. O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”, ne-a precizat Mihaela Marin, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)

9514 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2326 vizualizari
26 feb. 2021 21:18

Marius Vasile (CSS ”Istrati” Câmpina), campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 ani, cu un nou record personal

După ce a participat la Sofia, la Balcaniada pentru sportivi sub 20 ani, unde s-a clasat pe un meritoriu loc 4, cu un nou record personal, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a obținut vineri după-amiază titlul național în proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani. Marius Vasile și-a depășit din nou propriul record cu zece centimetri, aruncând de această dată la 17,35m, cu peste doi metri față de ceilalți ocupanți ai podiumului.

3444 vizualizari
22 feb. 2021 21:18

Poienarul Iulian Alexe, șase medalii la Naționalele de atletism pentru veterani

Câmpina s-a remarcat la finalele Campionatului Național de Atletism pentru Veterani, desfășurate week-end-ul trecut în Capitală, prin Viorel Savu, câștigător al probei de aruncarea greutății (detalii, aici). Un alt participant constant la asemenea competiții, Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, s-a întors de la București cu nu mai puțin de șase medalii, dintre care patru de aur și două de argint, toate câștigate în întreceri la categoria 60 ani.

Alte stiri recente

353 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

1781 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.