CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Mihaela Marin, coordonator CSS ”Constantin Istrati” Câmpina: ”O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”

- Sport -

Sportul câmpinean mai este reprezentat la nivel național și internațional, la vârf, doar de atletism, acolo unde sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina mențin ștacheta unor performanțe deosebite, cu prezențe constante pe podiumurile naționale și internaționale la diverse competiții. Despre realizările anului 2020, dar și despre planurile pentru 2021 am discutat cu profesor Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)

Anul 2020 a adus, în ciuda tuturor problemelor legate de pandemia de coronavirus, rezultate bune și foarte bune pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati”, atât la nivel național, dar și internațional, ”vârfurile” fiind - ca și în anii precedenți - Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) și Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), în probele de aruncarea discului și aruncarea greutății. Titlurile naționale, medaliile de argint de la Balcaniada de la Istanbul și toate celelalte rezultate ale clubului, dincolo de performanțele propriu-zise, au adus puncte clubului, astfel că în ierarhia de la final de an, a federației de specialitate, CSS ”Constantin Istrati” ocupă un excepțional loc 18 din 194 cluburi, iar dintre cluburile sportive școlar, clubul câmpinean se află pe primul loc.
În privința anului 2021, atenția cea mai mare este îndreptată spre competițiile internaționale - Europenele din Estonia și Mondialele din Kenya. ”Atât Andreea Lungu, cât și Marius Vasile sunt în vizor pentru a participa la aceste competiții. Andreea a îndeplinit deja baremul pentru Mondiale, dar va trebui să-l reconfirme în prima parte a acestui an pentru a putea fi prezentă în Kenya. O medalie la Mondialele din Kenya ar fi un vis”, ne-a precizat Mihaela Marin, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina. (video)


19 Jan 2021 18:41 11021 vizualizari


Comentarii


458 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
337 vizualizari 20 Jul 2024 20:54 Andreea Lungu a câștigat un nou titlu de campioană națională la aruncarea discului, categoria sub 23 ani

Andreea Lungu a câștigat un nou titlu de campioană națională la aruncarea discului, categoria sub 23 ani

La Craiova, pe Stadionul ”Nicolae Mărășescu”, au loc în acest week-end finalele Campionatului Național de Atletism pentru sportivi sub 23 ani. Pe lista de start în proba feminină de aruncarea discului s-a aflat și Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, în prezent legitimată la CSM București, dar fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

citeste mai mult
364 vizualizari 20 Jul 2024 17:59 Amical. Voința Vărbilău - CS Câmpina 1-5

Amical. Voința Vărbilău - CS Câmpina 1-5

Primul amical verii pentru CS Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază la Vărbilău, acolo unde elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu a întâlnit formația locală, CS Vărbilău.

citeste mai mult
2235 vizualizari 20 Jul 2024 16:15 A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

A încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos

Veste șocantă pentru lumea arbitrajului prahovean - a încetat din viață fostul arbitru Constantin Găman, din Provița de Jos.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV