CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Şi totuşi, cine și de unde aduce câini în Câmpina?

- Actualitate -

Şi totuşi, cine și de unde aduce câini în Câmpina?

Un cititor ne-a trimis această fotografie, realizată joi dimineaţă, la prima oră. Mai mulţi câini "debarcați" pe Strada Bobâlna, animale dezorientate, aflate în mod evident la prima lor "experienţă" în Câmpina.

Nu este prima dată când în Câmpina sunt abandonați câini de prin alte părţi, dar nu ne amintim ca până acum să fi fost prinsă și sancționată măcar o persoană care face acest lucru. Autorităţile ridică neputincioase din umeri şi fac apel la cetăţeni să reclame atunci când văd maşini din care sunt aruncați câini pe străzile din Câmpina. Locuitorii se plâng de apariția câinilor în diferite zone ale municipiului. Sunt aduși noaptea sau la primele ore ale dimineții, pe Câmpinița, pe Voila, în Turnătorie, acum iată că și pe Bobâlna, dar și în alte locuri. Apar deodată, speriați, dezorientați, uneori chiar și agresivi. Nu se știe cine și de unde îi aduce, sau dacă se știe, nu se spune. Una este abandonarea puilor pe domeniul public, de către un "stăpân" care vrea să scape de ei și aruncă responsabilitatea în curtea altora, alta e abandonarea mai multor câini adulți, în același timp și în același loc, câini prinși undeva, probabil în altă localitate și apoi aduși în Câmpina și "debarcați" în stradă.
Este foarte posibil ca situația să devină și mai complicată de acum înainte, având în vedere faptul că firma care strânge câini din comunele vecine Câmpinei nu mai are în administrare adăpostul de la Zorile și nu se știe, deocamdată, unde duce câinii adunați din comune. Nu vrem să inducem ideea că îi abandonează pe domeniul public din Câmpina, vrem doar ca autoritățile locale să se implice mai mult în această problemă și să găsească răspunsul la întrebarea din titlu.


10 Aug 2018 10:13 5549 vizualizari



Comentarii






  • 10.08.2018 21:21 Iulia Burloiu Grigore dragă, comentariul tău este foarte pertinent! De ce ar vrea să scape de câini unul care iubește animalele?
  • 10.08.2018 11:41 Negru Cristina buna ziua.si pe str.Targu Mures si Fabricii sunt caini fara stapan
  • 10.08.2018 10:44 grigore Luati la rost Chirobocea si iubitorii de animale.Au prea multi si scapa de ei.Sunt de o inconstienta crasa.La Capela Hernea caini,langa TCM la fel,Aleea Furnica, Slobozia langa Biserica,Oborului,Fabricii,Tarnave.Doar Chirobocea e coleg cu Pitigoi.Despre ce vorbim?
2525 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2633 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1482 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5659 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV