Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.

În cursul anului 2022, la Câmpina s-au efectuat lucrări cadastrale în vederea înregistrării sistematice a imobilelor pe sectoare cadastrale, pe anumite sectoare, detalii - aici. În acest context, pentru că destul de mulți câmpineni nu au depus copii legalizate ale actelor de proprietate pentru a se putea face înscrierea în Cadastrul General, Primăria Câmpina vă invită să faceți acest lucru în cel mai scurt timp posibil. Actele în copie legalizată pot fi transmise și echipelor care se află pe teren din partea socieătții care realizează cadastrul general, echipe însoțite de un polițist local. Așadar, cei care locuiesc în zona respectiovă dacă au deja copii legalizate ale actelor de proprietate le pot da direct acestor echipe.
Pentru cei care nu au aceste documente la momentul vizitei în teren a echipelor, documentele se pot depune personal la sediul Primăriei Câmpina (Serviciul Urbanism - persoană de contact Lavinia Stanchi), prin poștă la sediul Primăriei Câmpina (Bulevardul Culturii, nr. 18) ori direct la sediul firmei care se ocupă de realizarea Cadastrului General, cu sediul în Băicoi, Str. Republicii, nr. 13.
De asemenea, Primăria Câmpina subliniază faptul că în situația netransmiterii actelor de proprietate / documentelor care dovedesc posesia, în baza art. 35, alin. 9 din Regulamentul privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară, aprobat prin Ordinul nr. 1/ 7 ianuarie 2020, imobilul se va înscrie provizoriu în cartea funciară, în favoarea UAT Câmpina.

3493 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 29.01.2023 06:05 Din mesajul de mai sus nu reiese daca toti campinenii trebuie sa depuna copii legalizate ale documentelor de proprietate sau numai cei din zonele in care s-au efectuat lucrări cadastrale in anul 2022. Astept un raspuns si va rog pe viitor sa fiti mai expliciti.
  • Coco Channel 29.01.2023 09:21 Un abuz fantastic!Ciuca,guvernul,legea tocmai a spus ca nu trebuie sa mai umblam cu hartii!E ILEGAL sa ma chemi in toiul iernii sa depun acte.O luati pe urma comunistilor?Vreti sa stiti pe cine puteti sa mai furati?Nu platim destule taxe si impozite?

Anunțuri

1745 vizualizari
13 mar. 2023 18:17

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”

MUNICIPIUL CÂMPINA, în calitate de solicitant de finanțare pentru Spitalul de Psihiatrie Voila, a implementat proiectul „Creșterea siguranței pacienților din punct de vedere al securității la incendiu în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”, cod SMIS 152546, proiect desfășurat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10 “Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie”, Obiectivul specific 10.1 “Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale”.

2064 vizualizari
06 mar. 2023 17:14

Hidro Prahova a semnat un proiect european pentru eficientizarea activității de transport și reducerea pierderilor de apă în opt localități

Un nou proiect de investiții cu finanțare europeană, semnat de operatorul HIDRO PRAHOVA SA, pentru eficientizarea activității de transport și reducerea pierderilor de apă în 8 localități din Prahova.

Alte stiri recente

661 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1298 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.