CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Nu se mai găseau două-trei roabe de asfalt pentru a nivela intrarea pe Calea Doftanei din Strada Voila?

- Actualitate -

Nu se mai găseau două-trei roabe de asfalt pentru a nivela intrarea pe Calea Doftanei din Strada Voila?

Pe Calea Doftanei din Câmpina s-au încheiat, în cea mai mare parte, lucrările de modernizare. Mai sunt de făcut unele retușuri și trebuie finalizat marcajul rutier, deși toate acestea ar fi trebuie terminate până la 30 aprilie 2022, după cum anunțase primarul Alin Moldoveanu. Mai există, totuși, o problemă care ne-a fost semnalată de cetățenii care locuiesc în cartierul Voila - denivelarea accentuată de la intrarea pe Calea Doftanei din Strada Voila.

Mașinile resimt din plin diferența de nivel, iar oamenii se întreabă dacă ar fi fost așa o problemă pentru firma care a asfaltat Calea Doftanei și pentru administrația locală să găsească două-trei roabe de asfalt pentru a nivela această intersecție?! Este adevărat că proiectul privind reabilitarea Străzii Voila a fost depus pentru finanțare prin Programul "Anghel Saligny", dar va mai dura ceva timp până se va ajunge la realizarea lucrării efective. În aceste condiții, poate că "două-trei roabe de asfalt" chiar ar fi necesare pentru rezolvarea problemei semnalate de cetățenii din cartierul Voila!


10 May 2022 10:22 3076 vizualizari


Comentarii






  • 10.05.2022 13:53 Iulian Petrescu Cu certitudine ar fi fost mai ok ,dar trebuia să aibă cineva inițiativă aceasta,până la momentul actual !!!
  • 10.05.2022 11:03 Teo De mai bine de 10 ani strada Voila de la intersecția cu Calea Doftanei si până la giratoriul de pe Voila, a arătat ca dupa bombardament. Aproape ca suprafata asfaltului este numai din fâșii de plombe. Fostul primar, domnul Tiseanu, argumenta ca nu face acel drum doar ca sa aibă cei din Valea Doftanei pe unde sa circule, si chiar a primit de 2 ori fonduri de la Consiliul Județean pentru reabilitarea acelei strazi, fonduri care au fost luate inapoi pt ca domnia sa dorea sa asfalteze parcarile din spatele blocurilor cu acei bani. Se pare ca si actuala administrație este supărată pe cei care circulă pe acel drum. Dintotdeauna acea stradă a fost singura cale de tranzit intre Valea Doftanei si DN. Toată lumea este supărată ca acest tranzit deterioreaza drumul dar nimeni nu a gasit alternative.
1659 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2381 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1569 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
3276 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV