Nu se mai găseau două-trei roabe de asfalt pentru a nivela intrarea pe Calea Doftanei din Strada Voila?

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Calea Doftanei din Câmpina s-au încheiat, în cea mai mare parte, lucrările de modernizare. Mai sunt de făcut unele retușuri și trebuie finalizat marcajul rutier, deși toate acestea ar fi trebuie terminate până la 30 aprilie 2022, după cum anunțase primarul Alin Moldoveanu. Mai există, totuși, o problemă care ne-a fost semnalată de cetățenii care locuiesc în cartierul Voila - denivelarea accentuată de la intrarea pe Calea Doftanei din Strada Voila.

Mașinile resimt din plin diferența de nivel, iar oamenii se întreabă dacă ar fi fost așa o problemă pentru firma care a asfaltat Calea Doftanei și pentru administrația locală să găsească două-trei roabe de asfalt pentru a nivela această intersecție?! Este adevărat că proiectul privind reabilitarea Străzii Voila a fost depus pentru finanțare prin Programul "Anghel Saligny", dar va mai dura ceva timp până se va ajunge la realizarea lucrării efective. În aceste condiții, poate că "două-trei roabe de asfalt" chiar ar fi necesare pentru rezolvarea problemei semnalate de cetățenii din cartierul Voila!

2737 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Teo 10.05.2022 11:03 De mai bine de 10 ani strada Voila de la intersecția cu Calea Doftanei si până la giratoriul de pe Voila, a arătat ca dupa bombardament. Aproape ca suprafata asfaltului este numai din fâșii de plombe. Fostul primar, domnul Tiseanu, argumenta ca nu face acel drum doar ca sa aibă cei din Valea Doftanei pe unde sa circule, si chiar a primit de 2 ori fonduri de la Consiliul Județean pentru reabilitarea acelei strazi, fonduri care au fost luate inapoi pt ca domnia sa dorea sa asfalteze parcarile din spatele blocurilor cu acei bani. Se pare ca si actuala administrație este supărată pe cei care circulă pe acel drum. Dintotdeauna acea stradă a fost singura cale de tranzit intre Valea Doftanei si DN. Toată lumea este supărată ca acest tranzit deterioreaza drumul dar nimeni nu a gasit alternative.
  • Iulian Petrescu 10.05.2022 13:53 Cu certitudine ar fi fost mai ok ,dar trebuia să aibă cineva inițiativă aceasta,până la momentul actual !!!

Actualitate

589 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2085 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3297 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1707 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)