CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la finalul unui sezon de vară de excepție

- Sport -

CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la finalul unui sezon de vară de excepție

Sezonul de vară în atletism s-a încheiat, iar CSS ”Constantin Istrati” Câmpina are din nou bucuria de a fi avut un sezon de excepție, mai bun decât precedentul, cu performanțe remarcabile, cu o mulțime de medalii, dar și cu foarte multe clasări în apropierea podiumului. Despre sezonul recent încheiat am discutat cu Mihaela Marin, profesor coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și antrenorul celei mai titrate sportive a clubului în acest sezon - Andreea Lungu, consacrată în proba de aruncarea discului.

”A fost un sezon greu, dar atletismul a fost un sport privilegiat deoarece am putut susține toate competițiile majore din sezonul de vară. Nu ne-am oprit nici în perioada de pandemie și am realizat tot ce ne propusesem încă de anul trecut. Sportivii clubului nostru au obținut 37 de medalii la campioanatele naționale, dar aș remarca și faptul că au fost foarte mulți sportivi cu clasări pe locurile patru chiar cinci, dar care au fost despărțiți de podium doar de câțiva centimetri sau câteva sutimi. Vârfurile au fost, ca și anul trecut, Andreea Lungu și Marius Vasile, care au participat cu rezultate foarte bune și la competiții internaționale”, a declarat Mihaela Marin. (video
”Nu am crezut că se vor mai relua competițiile. Au fost lungi lunile în pademie, dar am fost foarte bucuroasă când s-a reluat totul și mi-era dor de emoția concursului. Cele mai importante competiții au fost Campionatele Internaționale ale României de la Cluj-Napoca, unde am obținut și Trofeul Lia Manoliu pentru cea mai bună performanță feminină din concurs. Apoi au fost campionatele balcanice, în întrecerea seniorilor reușind să obțin medalia de argint, dar și să depășesc pragul celor 50 metri, adevăratul obiectiv al acestui an pentru mine”, a afirmat și Andreea Lungu. (video)
Deși vorbesc cu mândrie și bucurie despre sezonul recent încheiat, Andreea Lungu și Mihaela Marin privesc cu preocupare și spre viitor. ”Anul viitor, Andreea termină junioratul și am fi foarte bucuroși dacă s-ar găsi o soluție pentru ca acești sportivi să rămână în Câmpina, să reprezinte orașul nostru și să aducă medaliile pe care le obțin la zestrea sportivă a Câmpinei. Probabil, cea mai simplă variantă ar fi înfințarea unei secții de atletism în cadrul CS Câmpina, poate mai sunt și alte variante, important este să se dorească realmente ca acești copii să reprezinte în continuare Câmpina”, a menționat Mihaela Marin. ”În vara anului viitor voi termina liceul, voi susține Bacalaureatul, apoi îmi doresc să merg la facultate la Brașov, dar în plan sportiv aș prefera să lucrez în continuare cu doamna antrenor, să îmi continui pregătirea la Câmpina și să reprezint acest oraș la competițiile din țară și chiar dincolo de granițele ei”, a spus și Andreea Lungu. 
”Andreea poate avea o carieră foarte frumoasă, iar scopul ar fi acela de a ajunge la Olimpiadă. Este foarte, foarte greu, dar nu ar fi frumos ca Andreea să reprezinte Câmpina la Olimpiadă?!”, a fost întrebarea retorică pe care Mihaela Marin a lansat-o și ca pe o provocare adresată noilor aleși locali.

Cele mai importante performanțe înregistrate de Andreea Lungu în acest sezon:
- vicecampioană balcanică la seniori, cu un nou record personal - 50,15m;
- vicecampioană balcanică la tineret;
- campioană națională la seniori și tineret;
- câștigătoarea probei de aruncarea discului la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, unde a cucerit și Trofeul ”Lia Manoliu” pentru cea mai bună performanță feminină din concurs.


08 Oct 2020 20:11 4299 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
231 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
600 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
409 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV