Câmpinenii Carol Banu și Ciprian Costache, în Top 10 la Balcaniada under 18 din Serbia, în proba de aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Atleții câmpineni Carol Banu și Ciprian Costache, ambii antrenați de Mihaela Marin, au participat în acest week-end la Balcaniada under 18, desfășurată în localitatea Kraljevo, din Serbia. Cei doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au fost protagoniștii unei situații mai puțin întâlnire în atletism, mai ales la un asemenea nivel.

Carol Banu și Ciprian Costache au reușit o performanță foarte bună la aruncarea discului. La prima lor competiție oficială interațională de o asemenea anvergură, participând nu mai puțin de 18 țări din zona Balcanilor, elevii antrenoarei Mihaela Marin au încheiat concursul cu aceeași performanță - 44,80m, departajarea dintre ei făcându-se prin prisma rezultatelor anterioare, conform regulamentului. Astfel, Carol Banu a ocupat locul 8, iar Ciprian Costache, locul 9, prezența lor în Top 10 la nivel balcanic însemnând o performanță remarcabilă. O situație similară i-a avut tot pe cei doi sportivi câmpineni în prim-plan și s-a petrecut la finala Campionatului Național din acest an, când Carol l-a învins pe coechipierul său cu numai un centimetru!

2132 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

409 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

2183 vizualizari
22 nov. 2021 20:31

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani, etapă care a avut loc la Ploiești, în perioada 20-21 noiembrie,

Alte stiri recente

924 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1172 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului.