Câmpinenii Carol Banu și Ciprian Costache, în Top 10 la Balcaniada under 18 din Serbia, în proba de aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Atleții câmpineni Carol Banu și Ciprian Costache, ambii antrenați de Mihaela Marin, au participat în acest week-end la Balcaniada under 18, desfășurată în localitatea Kraljevo, din Serbia. Cei doi sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au fost protagoniștii unei situații mai puțin întâlnire în atletism, mai ales la un asemenea nivel.

Carol Banu și Ciprian Costache au reușit o performanță foarte bună la aruncarea discului. La prima lor competiție oficială interațională de o asemenea anvergură, participând nu mai puțin de 18 țări din zona Balcanilor, elevii antrenoarei Mihaela Marin au încheiat concursul cu aceeași performanță - 44,80m, departajarea dintre ei făcându-se prin prisma rezultatelor anterioare, conform regulamentului. Astfel, Carol Banu a ocupat locul 8, iar Ciprian Costache, locul 9, prezența lor în Top 10 la nivel balcanic însemnând o performanță remarcabilă. O situație similară i-a avut tot pe cei doi sportivi câmpineni în prim-plan și s-a petrecut la finala Campionatului Național din acest an, când Carol l-a învins pe coechipierul său cu numai un centimetru!

2570 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

871 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1659 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.

Alte stiri recente

1365 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1747 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.