CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pentru prima dată în istoria comunei Poiana Câmpina, toate străzile au primit denumiri noi

- Actualitate -

Pentru prima dată în istoria comunei Poiana Câmpina, toate străzile au primit denumiri noi

Dezvoltarea semnificativă din ultimii ani atât a zonelor de locuit, cât și a infrastructurii, inclusiv a rețelei stradale, din comuna Poiana Câmpina a adus o nouă necesitate - aprobarea Nomenclatorului stradal al localității. Acest document a fost aprobat în ședința Consiliului Local din luna martie a acestui an și va intra efectiv în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Până atunci, administrația locală a achiziționat indicatoare cu nolle denumiri ale străzilor și s-a început deja montarea acestora.

”Este pentru prima dată când în comuna Poiana Câmpina se atribuie denumiri fiecărei străzi. Până acum, adresele oficiale cuprindeau doar denumirea satului și numărul poștal. Creșterea atractivității zonei a adus un număr tot mai mare de oameni din afara localității care și-au construit locuințe în comuna noastră, iar extinderea rețelei stradale prin lucrările de investiții realizate în ultimii opt ani au dus împreună la o creștere semnificativă a activităților socio-economice. În aceste condiții, s-a impus aprobarea Nomenclatorului stradal pentru a deservi toate aceste noi locuințe și rețele stradale în condiții de operativitate și eficiență”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
Odată cu aprobarea Nomenclatorului stradal al comunei Poiana Câmpina au fost atribuite denumiri pentru 52 de străzi și alei din satul Poiana Câmpina, 17 străzi și alei din satul Bobolia, 15 străzi și alei din satul Pietrișu, precum și patru străzi și alei din satul Răgman.
Oamenii nu trebuie să intre în panică, pentru că nu vor fi obligați să-și schimbe cărțile de identitate și toate celelalte documente care includ adresa. Rămân valabile toate aceste documente și după data de 1 ianuarie 2021, oamenii putând să le preschimbe la termenele stabilte pentru fiecare caz în parte. Mai mult, pentru alegerile locale și parlamentare din toamna acestui an, se va păstra arondarea pe secții de votare de la precedentele scrutinuri.


10 Jul 2020 08:31 5900 vizualizari



Comentarii






  • 13.07.2020 10:37 Brutaru Bravo domnule primar, are și satul asta un aspect frumos, îmi pare rau că nu locuiesc aici, dar îmi face plăcere când vin la Câmpina sa vad ceva frumos.
422 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2541 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2649 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1494 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV