Pentru prima dată în istoria comunei Poiana Câmpina, toate străzile au primit denumiri noi

Actualitate (Categoria articolului)

Dezvoltarea semnificativă din ultimii ani atât a zonelor de locuit, cât și a infrastructurii, inclusiv a rețelei stradale, din comuna Poiana Câmpina a adus o nouă necesitate - aprobarea Nomenclatorului stradal al localității. Acest document a fost aprobat în ședința Consiliului Local din luna martie a acestui an și va intra efectiv în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Până atunci, administrația locală a achiziționat indicatoare cu nolle denumiri ale străzilor și s-a început deja montarea acestora.

”Este pentru prima dată când în comuna Poiana Câmpina se atribuie denumiri fiecărei străzi. Până acum, adresele oficiale cuprindeau doar denumirea satului și numărul poștal. Creșterea atractivității zonei a adus un număr tot mai mare de oameni din afara localității care și-au construit locuințe în comuna noastră, iar extinderea rețelei stradale prin lucrările de investiții realizate în ultimii opt ani au dus împreună la o creștere semnificativă a activităților socio-economice. În aceste condiții, s-a impus aprobarea Nomenclatorului stradal pentru a deservi toate aceste noi locuințe și rețele stradale în condiții de operativitate și eficiență”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
Odată cu aprobarea Nomenclatorului stradal al comunei Poiana Câmpina au fost atribuite denumiri pentru 52 de străzi și alei din satul Poiana Câmpina, 17 străzi și alei din satul Bobolia, 15 străzi și alei din satul Pietrișu, precum și patru străzi și alei din satul Răgman.
Oamenii nu trebuie să intre în panică, pentru că nu vor fi obligați să-și schimbe cărțile de identitate și toate celelalte documente care includ adresa. Rămân valabile toate aceste documente și după data de 1 ianuarie 2021, oamenii putând să le preschimbe la termenele stabilte pentru fiecare caz în parte. Mai mult, pentru alegerile locale și parlamentare din toamna acestui an, se va păstra arondarea pe secții de votare de la precedentele scrutinuri.

4234 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Brutaru 13.07.2020 10:37 Bravo domnule primar, are și satul asta un aspect frumos, îmi pare rau că nu locuiesc aici, dar îmi face plăcere când vin la Câmpina sa vad ceva frumos.

Actualitate

4561 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5052 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

1017 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2118 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.