Două noi sensuri giratorii în Câmpina. Deocamdată, vor avea caracter experimental

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul Comisiei pentru Transport și Siguranța Circulației de la nivelul administrației locale câmpinene s-a discutat și probat instituirea a două noi sensuri giratorii. Deocamdată, ele vor avea un caracter provizoriu, experimental, urmând ca rezultatele privind fluența traficului să ducă la instituirea definitivă sau nu a acestor sensuri giratorii.

Este vorba de două intersecții în care câmpinenii își doresc de forte mult timp sensuri giratorii, semafoarele introduse cu ceva ani în urmă în cazul uneia dintre intersecții producând mai multe nemulțumiri în rândurile participanților la trafic. Cele două intersecții vizate sunt cea de la ”Răcitor” (Calea Doftanei și Strada B.P. Hsdeu) și la ”Oscar”, unde se întâlnesc străzile I.H. Rădulescu, Drumul Taberei, Prutului și Siretului.
Probabil că sensurile giratorii vor deveni efectiv operaționale în câteva săptămâni, autoritățile urmând a anunța și perioada ”experimentală”  acestora, după care se va lua o decizie finală în privința lor.

7292 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrascu Marius 15.12.2021 20:20 Rugam onorata comisie sa inspecteze santierul de la capatul strazii CaleaDoftanei ,intre str Dealului - pod Doftana si sa prezinte in presa locala un punct de vedere legat de termenul de finalizare ( care banuim ca este depasit cu mult )si solutia temporara in cazul in care ninge , este ger si lucrarea nu mai poate fi continuata. Sau poate se toarna asfalt peste zapada .Deasemenea rugam membrii comisiei ca o data pe saptamana sa se suie intr un mijloc de transport , daca se poate personal sa se simta mai bine ''durerea'' si s a parcurga in totalitate cele 2 rute oferite ca alternativa la Calea Doftanei respectiv str. Fabricii si Prundul Garlei dupa care sa si exprime un punct de vedere referitor la starea tehnica , marcaje , semnalizare , siguranta circulatiei. Deja devine maxima bataie de joc la adresa sutelor de soferi care parcurg zilnic cele 2 strazi.
  • Cristian 16.12.2021 15:27 Este necesara construirea unui sens giratoriu și la intersecția străzilor Carol - Sondei -Schelelor -OMV-Orizontului.
  • Adrian Vlaicu 16.12.2021 18:49 Dacă se realizează și semnalizare ca de la primul și minunatul "așa zis giratoriu" suntem pieduți,nimeni de la rutieră nu vede tămpenia !!!
  • Suntem cu ochii pe voi 17.12.2021 00:30 Da MARIUS , mare dreptate ai , DRAGI ȘOFERI CARE STRĂBATEM ACEASTĂ RUTĂ ZILNIC DE MINIM 2 ORI, SĂ NE ADUNĂM LA PRIMĂRIA CÂMPINA CU TOT CU TELEVIZIUNI, DEJA E BĂTAIE DE JOC . MĂCAR MAI AMENAJAȚI PUȚIN CĂILE OCOLITOARE.

Actualitate

2661 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

1794 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

228 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.

477 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.