La Câmpina a început reabilitarea străzilor 1 Decembrie 1918, Frații Golești și Dreptății, afectate de intervențiile la conducta de gaze

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru că la Câmpina majoritatea lucrărilor la infrastructură rutieră încep toamna, nici reparațiile pe cele trei străzi unde Distrigaz a reabilitat rețeaua de alimentare cu gaze nu puteau face excepție. Prin urmare, lucrările de reparații la străzile Frații Golești, 1 Decembrie 1918 și Dreptății au început joi, 3 octombrie 2019, cu o zi înaintea înrăutățirii vremii, după cum au anunțat meteorologii.

Primăria Câmpina a dat deja acceptul pentru efectuarea lucrărilor, astfel că pe străzile Frații Golești, 1 Decembrie 1918 și Dreptății se va turna covor asfaltic. ”După cum se știe, pe aceste străzi au fost executate lucrări la rețeaua de gaze, iar în urma acestor intervenții carosabilul a rămas deteriorat. Acum, străzile vor fi reabilitate, asfaltate, aceste lucrări de asfaltare fiind în sarcina Distrigaz, conform Hotărârii nr. 111/2017 a Consiliului Local Câmpina, privind normele referitoare la condițiile de execuție a lucrărilor tehnico-edilitare de pe domeniul public și privat al municipiului și refacerea infrastructurii afectate de lucrări. Prin avizul de spargere emis de către Primăria Câmpina, le-am impus această sarcină de a reface ambele benzi ale carosabilului, benzi afectate de lucrările la rețeaua de gaze”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.

2661 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1605 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

4736 vizualizari
12 oct. 2019 09:32

Atenție! De luni, 14 octombrie 2019, se închide Bulevardul Carol I din Câmpina, între sensul giratoriu de la Fibec și intersecția cu Strada Golești

Primăria municipiului Câmpina anunță că de luni, 14 octombrie 2019, ora 8.30, Bulevardul Carol I va fi închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la fostul complex comercial Fibec și intersecția cu Strada Frații Golești (Biserica de la Brazi). Se ia această măsură pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate de HidroPrahova cu fonduri europene. Practic, este vorba despre reluarea lucrărilor sistate în toamna lui 2015. Se va începe cu acest tronson pentru a putea fi racordată la rețeaua principală și pentru a putea fi dată în folosință canalizarea din Cartierul Câmpinița. Avizul de închidere a circulației este valabil până la 8 noiembrie 2019.

Alte stiri recente

1702 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

769 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.