La Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, elevii au depus jurământul de credință

Actualitate (Categoria articolului)

Ceremonia de depunere a jurământului militar de către cei mai noi elevi ai Școli de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina s-a făcut în condiții speciale, fără prezența părinților, a rudelor elevilor și fără presă.

Cu toate acestea, conducerea instituției, prin intermediul Biroului de Presă, ne-a pus la dispoziție o serie de imagini și informații legate de acest eveniment.
Astfel, la ceremonial a fost prezent, din partea Ministerului Afacerilor Interne, comisarul șef Marius Mihăilă, director de cabinet al ministrului Lucian Bode, iar din partea Inspectoratului General al Poliției Române a participat Carmen Camelia Tuicu, inspector general adjunct.
Actuala promoție are un efectiv de 1.277 elevi, dintre care 354 fete și 923 băieți. La ceremonialul de vineri au luat parte și au jurat credință patriei cei 640 elevi care se află în acest moment în școală, ceilalți 637 fiind în practică la inspectoratele județene de poliție, unde au și depus jurământul.
”Ne pare rău că familiile elevilor nu au putut fi alături de noi la acest moment important din viața elevilor. Le cer scuze, dar promitem ca la ceremonialul de absolvire, când vom intra probabil în normalitate, vom fi împreună. Le doresc mult succes elevilor în activitatea de pregătire profesională!”, a fost mesajul transmis de comisar șef Vasile Tache, directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina. (video)

6129 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1667 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1275 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.

Alte stiri recente

1782 vizualizari
20 iun. 2021 11:49

Anunț public privind depunerea solicitării de obținere a avizului de mediu

Municipiul Câmpina, cu sediul în municipiul Câmpina, cod poștal 105600, Bulevardul Culturii nr. 18, județul Prahova, telefoane 0244.337.454, 0244.332.071, fax 0244.371.458, adresă de e-mail: web@primariacampina.ro, titular al planului/programului PUD – ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE ÎN ȘCOALA GIMNAZIALĂ “BOGDAN PETRICEICU HASDEU DIN MUNICIPIUL CÂMPINA, cu amplasamentul în Câmpina, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 31, anunță publicul interesat asupra DEPUNERII SOLICITĂRII DE OBȚINERE A AVIZULUI DE MEDIU PENTRU PLANUL/PROGRAMUL MENȚIONAT ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE.

3181 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.