La Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, elevii au depus jurământul de credință

Actualitate (Categoria articolului)

Ceremonia de depunere a jurământului militar de către cei mai noi elevi ai Școli de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina s-a făcut în condiții speciale, fără prezența părinților, a rudelor elevilor și fără presă.

Cu toate acestea, conducerea instituției, prin intermediul Biroului de Presă, ne-a pus la dispoziție o serie de imagini și informații legate de acest eveniment.
Astfel, la ceremonial a fost prezent, din partea Ministerului Afacerilor Interne, comisarul șef Marius Mihăilă, director de cabinet al ministrului Lucian Bode, iar din partea Inspectoratului General al Poliției Române a participat Carmen Camelia Tuicu, inspector general adjunct.
Actuala promoție are un efectiv de 1.277 elevi, dintre care 354 fete și 923 băieți. La ceremonialul de vineri au luat parte și au jurat credință patriei cei 640 elevi care se află în acest moment în școală, ceilalți 637 fiind în practică la inspectoratele județene de poliție, unde au și depus jurământul.
”Ne pare rău că familiile elevilor nu au putut fi alături de noi la acest moment important din viața elevilor. Le cer scuze, dar promitem ca la ceremonialul de absolvire, când vom intra probabil în normalitate, vom fi împreună. Le doresc mult succes elevilor în activitatea de pregătire profesională!”, a fost mesajul transmis de comisar șef Vasile Tache, directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina. (video)

7067 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1823 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1740 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.