Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Actualitate (Categoria articolului)

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

"Pentru contribuții deosebite pentru dezvoltarea municipiului pe plan sportiv, Consiliul Local conferă tilul de Cetățean de onoare domnișoarei Georgeta Popescu, bucurându-se totodată de toată stima și prețuirea cetățenilor municipiului, precum și de drepturile stabilite prin Statutul Municipiului Câmpina", a spus primarul Horia Tiseanu, dând citire, de fapt, textului de pe diploma acordată Georgetei Popescu. 
"Vă mulțumesc pentru acest premiu minunat și vreau să vă spun că mă bucur că sunt câmpineancă, m-am mândrit întotdeauna cu faptul că sunt câmpineancă și așa va fi întotdeauna. Nu voi pleca niciodată din Câmpina!", a afirmat tânăra sportivă, deținătoarea medaliei de aur în proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Laussane, Elveția 2020.
Menționăm faptul că administrația locală a aprobat și repartizarea unei garsoniere din blocul de necesitate de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pentru Georgeta Popescu. O garsonieră pe care o va primi în luna aprilie a acestui an, când va împlini 18 ani. Până atunci, Primăria Câmpina caută soluții legale pentru ca această garsonieră să-i fie oferită în proprietate campioanei olimpice și nu cu chirie, așa cum sunt locuințele din fondul locativ al municipiului.

7403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1099 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1144 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1001 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.