Punctul de vedere al Primăriei Câmpina cu privire la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, în Câmpina s-a discutat intens despre intenția unei societăți comerciale de a construi un bloc cu patru etaje pe Bulevardul Culturii, pe locul fostei Grădini de Vară. CâmpinaTV.ro a prezentat pe larg situația, precum și puncte de vedere ale liderilor formațiunilor politice locale, precum și chiar ale altor persoane publice. Anunțam la momentul respectiv că am solicitat un punct de vedere asupra acestui subiect și Primăriei municipiului Câmpina, inițiatoarea consultării publice pe marginea acestui subiect. 

Iată punctul de vedere al Primăriei Câmpina cu privire la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii:
”Primăria municipiului Câmpina a primit, la data de 27 septembrie 2021, o solicitare din partea societății Ideal Max Construct SRL, în urma căreia s-a emis Certificatul de urbanism nr. 423/ 5 octombrie 2021 în scopul ”Întocmire PUZ - Modificare indicatori urbanistici și zonă edificabilă, în vederea amplasării unei construcții cu funcțiune mixtă”. Primăria municipiului Câmpina a procedat, conform legislației specifice, la inițierea procedurii de informare și consultare a publicului privind intenția de elaborare a PUZ. Anunțul a fost publicat pe site-ul instituției noastre, a fost afișat la amplasamentul studiat, la avizierul Primăriei, la Centrul de Informare Turistică și au fost notificați proprietarii imobilelor adiacente, aflate în zona de studiu propusă în documentație. Este o procedură standard, aprobată prin HCL nr. 38/31 martie 2021, care se aplică în toate situațiile similare și care a fost aplicată și în acest caz. În perioada de consultare au fost primite observații și puncte de vedere de la 39 de persoane fizice și juridice, care au fost transmise investitorului/ proiectantului în vederea formulării răspunsurilor tehnice, ce vor fi comunicate persoanelor interesate până la data de 25 decembrie 2021, conform anunțului public. În zilele următoare, vom reveni pe larg cu detalii asupra acestui subiect prin intermediul unui comunicat de presă”.

Cu siguranță, este un subiect important, pentru că, după cum scriam și într-un articol anterior, dacă se va ajunge ca acest bloc să fie construit, asta ar însemna deschiderea cutiei Pandorei și pe Bulevardul Culturii s-ar putea construi orice.

4617 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • nemo 15.12.2021 13:59 Desigur raspunsul este elocvent si obiectiv.adica nu spune decat ceea ce stim si ne ajuta sa intelegem ceea ce vrem fiecare.
  • Popa 15.12.2021 16:10 Cum a ajuns terenul in proprietate privata?si care este pretul uni apartament?

Actualitate

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

522 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

630 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.