Punctul de vedere al Primăriei Câmpina cu privire la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, în Câmpina s-a discutat intens despre intenția unei societăți comerciale de a construi un bloc cu patru etaje pe Bulevardul Culturii, pe locul fostei Grădini de Vară. CâmpinaTV.ro a prezentat pe larg situația, precum și puncte de vedere ale liderilor formațiunilor politice locale, precum și chiar ale altor persoane publice. Anunțam la momentul respectiv că am solicitat un punct de vedere asupra acestui subiect și Primăriei municipiului Câmpina, inițiatoarea consultării publice pe marginea acestui subiect. 

Iată punctul de vedere al Primăriei Câmpina cu privire la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii:
”Primăria municipiului Câmpina a primit, la data de 27 septembrie 2021, o solicitare din partea societății Ideal Max Construct SRL, în urma căreia s-a emis Certificatul de urbanism nr. 423/ 5 octombrie 2021 în scopul ”Întocmire PUZ - Modificare indicatori urbanistici și zonă edificabilă, în vederea amplasării unei construcții cu funcțiune mixtă”. Primăria municipiului Câmpina a procedat, conform legislației specifice, la inițierea procedurii de informare și consultare a publicului privind intenția de elaborare a PUZ. Anunțul a fost publicat pe site-ul instituției noastre, a fost afișat la amplasamentul studiat, la avizierul Primăriei, la Centrul de Informare Turistică și au fost notificați proprietarii imobilelor adiacente, aflate în zona de studiu propusă în documentație. Este o procedură standard, aprobată prin HCL nr. 38/31 martie 2021, care se aplică în toate situațiile similare și care a fost aplicată și în acest caz. În perioada de consultare au fost primite observații și puncte de vedere de la 39 de persoane fizice și juridice, care au fost transmise investitorului/ proiectantului în vederea formulării răspunsurilor tehnice, ce vor fi comunicate persoanelor interesate până la data de 25 decembrie 2021, conform anunțului public. În zilele următoare, vom reveni pe larg cu detalii asupra acestui subiect prin intermediul unui comunicat de presă”.

Cu siguranță, este un subiect important, pentru că, după cum scriam și într-un articol anterior, dacă se va ajunge ca acest bloc să fie construit, asta ar însemna deschiderea cutiei Pandorei și pe Bulevardul Culturii s-ar putea construi orice.

4643 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • nemo 15.12.2021 13:59 Desigur raspunsul este elocvent si obiectiv.adica nu spune decat ceea ce stim si ne ajuta sa intelegem ceea ce vrem fiecare.
  • Popa 15.12.2021 16:10 Cum a ajuns terenul in proprietate privata?si care este pretul uni apartament?

Actualitate

862 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

226 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

297 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

15 vizualizari
28 mar. 2024 15:46

GAL "Dealurile Sultanului" - Apel de selecție M5/6A, varianta simplificată

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M5/6A -1/24-28.03.2024
Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului” anunță lansarea unei sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M5/6A -”Sprijinirea antreprenoriatului non-agricol în vederea diversificării activităţilor, creşterii competitivităţii economice şi sporirii locurilor de muncă în localităţile din teritoriul GAL Dealurile Sultanului”, fonduri FEADR.