CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Mesajul lui Iulian Stanciu, fostul comandant al Poliției Câmpina, la pensionare

- Actualitate -

Mesajul lui Iulian Stanciu, fostul comandant al Poliției Câmpina, la pensionare

Ceremonia depunerii jurământului militar de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, care a avut loc vineri, 4 august 2023, a fost ultima acțiune oficială la care comisarul-șef Iulian Stanciu a îmbrăcat uniforma de polițist în calitate de comandant al Poliției Municipale Câmpina. De sâmbătă, 5 august, este un tânăr pensionar.

Au fost momente emoționante, Iulian Stanciu revăzându-se cu foști profesori, dar și cu foști sau actuali colegi din Poliție. S-au făcut fotografii, s-au schimbat impresii, iar toți i-au urat pensie îndelungată.
Ulterior, Iulian Stanciu le-a transmis următorul mesaj tuturor colegilor săi:
”Stimați colegi, momentul retragerii din activitate nu m-a ocolit și a ajuns și la mine. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați făcut parte din această echipă cu care am avut realizări notabile! Vă sunt recunoscător pentru implicarea și determinarea de care ați dat dovadă. Am încredere că, pe viitor, veți avea realizări cu care să vă mândriți și care vor face cinste meseriei de polițist. Cu respect considerabil, vă doresc mult succes în carieră, sănătate și, desigur, spor la treabă!”
Iulian Stanciu are 49 ani, este un tânăr pensionar și a condus Poliția Câmpina timp de șase ani, înlocuindu-l la comandă pe Cornel Dăncescu. A mai fost adjunct al Poliției orașului Sinaia, iar doi ani înainte de a veni la Câmpina a condus Poliția Breaza. După cum CâmpinaTV.ro v-a informat deja, adjunctul Poliției Câmpina, comisar șef Valentin Vulpașu, va asigura interimatul, până la numirea pe 15 august a comisarului șef Florian Vlădan în funcția de comandant al Poliției Municipiului Câmpina.


05 Aug 2023 08:00 3434 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1049 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
1052 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
572 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
908 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV