CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Prima zi de școală, cu emoții firești și cu vești bune, la Poiana Câmpina

- Actualitate -

Prima zi de școală, cu emoții firești și cu vești bune, la Poiana Câmpina

Festivitatea de deschidere a unui nou an școlar a adus emoții mari și la Poiana Câmpina, la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu". Emoții parcă mai mari pentru părinți și profesori, decât pentru copiii care astăzi au revenit în bănci după frumoasa vacanță mare. Iar cele mai mari emoții le-au avut, bineînțeles, părinții boboceilor de la clasa pregătitoare.

Alături de părinți, bunici, copii și cadre didactice, la deschiderea noului an de învățământ s-au aflat, ca de obicei, reprezentanții Primăriei, Consiliului Local, Poliției și Bisericii. Au venit primarul Alin Moldoveanu, consilierii locali Gabriela Nistor și Ionuț Goran, directorul Bibliotecii "Dimitrie Gusti" - Gabriela Pârvu, consilierul personal al primarului - Ruxandra Matei, preotul Nicu Dicu. Precizăm faptul că la școala din Poiana Câmpina sunt 210 elevi, de la clasa zero până la clasa a VIII-a, iar la cele două grădinițe din localitate (Poiana și Bobolia) sunt înscriși pentru noul an școlar 72 de copii. Părintele Nicu Dicu, de la Biserica "Adormirea Maicii Domnului", a rostit rugăciunea "Tătăl nostru" împreună cu toți cei prezenți și i-a binecuvântat pe copii la început de an școlar.

"Astăzi, 10 septembrie 2018, deschidem, în Anul Centenarului, un nou an școlar pe care fiecare dintre noi, profesori, părinți, elevi, ni-l dorim mai bun și mai bogat în satisfacții profesionale. Astăzi se împlinește un an de când am preluat conducerea acestei școli, timp în care prioritatea mea a fost o școală mai bună pentru dascăli și pentru elevii care învață aici. Suntem o familie, împreună construim, împreună învățăm și inovăm și tot împreună păstrăm tradițiile. Suntem o școală deschisă pentru comunitate, pregătim noile generații pentru o societate în schimbare. Ne dorim cu toții să-i ajutăm pe acești copii în acest sistem de învățământ cu multe schimbări și nu lipsit de probleme. Consider că această verigă a parteneriatului între școală și instituțiile locale este esențială pentru dezvoltarea școlii", a afirmat directorul Școlii Gimnaziale din Poiana Câmpina, profesor Elena Nițu.
În discursul său, primarul Alin Moldoveanu a vorbit despre rezultatele bune obținute de școala de la Poiana în anii trecuți, despre importanța relației școală - familie - administrația locală, despre investițiile care s-au realizat până acum, dar și despre cele care vor urma. "Chiar astăzi, doi colegi din Primărie sunt la Târgoviște, la sediul GAL Dealurile Sultanului din care noi facem parte, pentru a definitiva documentația pentru procedura de achiție publică aferentă proiectului cu fonduri europene prin care vom moderniza și dota școala. Este vorba despre acel proiect de 12.000 euro, din care 80.000 euro fonduri europene nerambursabile pentru dotarea școlii și grădinițelor cu mobilier nou și modern, precum și cu echipamente IT", a spus primarul Alin Moldoveanu, care le-a mai dat elevilor o veste bună: "Vom păstra și anul acesta tradiția și vom merge în excursie cu toții. De această dată mergem la Cetatea Râșnov și la Dino Parc, unde cu siguranță o să vă placă mult. Excursia va avea loc sâmbătă, 22 septembrie și, ca de obicei, nu va costa nimic de la bugetul local, fiind organizată cu sprijinul unor sponsori".

Reprezentanții administrației locale au mers apoi prin fiecare clasă pentru a le ura succes elevilor în noul an școlar și pentru a le oferi bomboane aduse din Republica Moldova, de la Fabrica de dulciuri "Bucuria". Vă reamintim că o delegație de la Poiana Câmpina a vizitat cele două localități înfrățite - Negrești și Zaim - la finalul lunii august, atunci când s-au sărbătorit Ziua Independenței Moldovei și Ziua Limbii Române.


10 Sep 2018 19:03 5954 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
440 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
876 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1724 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1596 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV