Sportivii de la Lido Câmpina, din nou aproape de podiumul unei etape a Campionatului Național de motocros

Sport (Categoria articolului)

La Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park, a avut loc week-end-ul trecut etapa a treia a Campionatului Național de Motocros, precum și ultima etapă a Campionatului European BMU, în fapt, Campionatul Balcanic. La start s-au aliniat sportivi din România, Moldova, Grecia, Turcia, Macedonia de Nord și Bulgaria. De asemenea, au fost prezenți și mai mulți sportivi de la Lido Câmpina, club condus de fostul campion național și balcanic, maestru al sportului Cătălin Duță.

Sportivii clubului câmpinean au avut o comportare meritorie, fiind în apropierea podiumului la linia de sosire. Astfel, la categoria MX1, veterani Marcel Vișoiu s-a clasat pe locul al patrulea, Sebastian Strechioiu pe locul al cincilea și Alexandru Oprescu pe locul al șaselea, în vreme ce, la categoria MX2 junior, Alin Pandele a ocupat un foarte bun loc 6. De asemenea, cei patru au punctat și în clasamentul ultimei etape a Balcaniadei, ocupând următoarele locuri: Marcel Vișoiu - locul 7, Sebastian Strechioiu - locul 8, Alexandru Oprescu - locul 10, Alin Pendele - locul 8.
La finalul următoarelor două săptămâni sunt programate ultimele două etape ale Campionatului Național de Motocros, mai întâi la Sf. Gheorghe, apoi, din nou, la Ciolpani.

4893 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1858 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2172 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

162 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

2 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.