Câmpina primește 162.000 lei de la Consiliul Județean pentru lucrările de reparații de la Căminul Energetic

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Județean Prahova a aprobat, în ședința de marți, 18 decembrie, asocierea cu mai multe localități în vederea finanțării unor obiective de interes public. Printre aceste localități se numără și Câmpina, care primește de la Consiliul Județean 162.000 lei, cotă-parte din suma necesară lucrărilor de reparații capitale care se desfășoară la Căminul Energetic.

Practic, la final de an, Consiliul Județean Prahova a avut de împărțit niște bani și a solicitat primariilor din județ să spună dacă au nevoie, de cât au nevoie și pentru ce. Este vorba despre bani pentru diverse lucrări, nu pentru salarii sau funcționare. În cazul Câmpinei, Primăria a cerut 162.000 lei pentru Căminul Energetic, o lucrare aflată în curs de execuție. După aprobarea banilor de către Consiliul Județean, în ședința de marți seară a Consiliului Local Câmpina a fost aprobată asocierea cu CJ pentru lucrarea menționată.
Lucrările de reparații capitale la Căminul Energetic au început în luna iulie a acestui an. În principal, acestea constau în reabilitarea parterului și etajului I, amenajarea de garsoniere și apartamente cu două camere, tencuieli interioare și exterioare, amenajare băi și holuri, realizarea unui sistem de preluare a apelor pluviale spre canalizarea publică, montarea de jgheaburi și burlane etc. Lucrările sunt executate de societatea Sofexpert Project SRL Șirna, care a câștigat licitația cu prețul de 977.677 lei fără TVA. 
Căminul Energetic de pe Strada Lt. Col. Oprescu Adrian a aparținut, cu ani în urmă, Liceului Energetic. Primăria Câmpina a preluat mai întâi etajele 3 și 4, pe care le-a transformat în locuințe sociale, apoi, din 2015, cu acordul Ministerului Educației, a preluat și parterul și primul etaj, unde dorește să amenajeze alte 28 de locuințe sociale.

4255 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Titi 19.12.2018 10:49 M-Am saturat de când tot se repara și tot se repara acest camin. De ce ... se pompează bani numai aici?

Actualitate

1098 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1143 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.