Trei seri de jazz și rock la festivalul de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a început, în această seară, cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Jazz-Rock, eveniment organizat de Club Live, adică de Liviu Briciu, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local și Casei Tineretului. Un festival care se desfășoară pe parcursul a trei seri. Se cântă doar muzică de calitate și doar live.

Este un eveniment destinat unui anumit tip de public, dar este în același timp și un eveniment care reunește prieteni. Oameni care nu s-au mai văzut de multă vreme, pe care viața i-a dus pe meleaguri diferite, îndepărtate chiar, oameni care știu că se vor regăsi cu siguranță la Câmpina, la Festivalul de Jazz-Rock. Așa se întâmplă în fiecare an, așa s-a întâmplat și acum.
A deschis ediția din acest an a festivalului o formație din Sfântu Gheorghe - Sarosi Peter Azara, cu o solistă senzațională - Tasi Nora. A urmat Platonic Band a lui Nicu Pațoi și Berti Barbera, adică acel proiect frumos, care a adus laolată muzicieni foarte talentați. Alături de cei doi menționați, din Platonic Band mai fac parte Răzvan Lupu (baterie) și Adrian Ciuplea (chitară bas).
Mâine, de la ora 19.00, vor cânta The Groovy Bastards, IVO Proiect (trupa creată de Liviu Briciu) și Viorica Pintilie Quartet. Duminică seara vor cânta C.A.L.I. Quartet și Ethnotic Project.
Festivalul se desfășoară în incinta ștrandului de la Casa Tineretului.

7723 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

104 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana”, din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

1424 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

Alte stiri recente

597 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

877 vizualizari
28 mar. 2023 18:20

A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.