Trei seri de jazz și rock la festivalul de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a început, în această seară, cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Jazz-Rock, eveniment organizat de Club Live, adică de Liviu Briciu, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local și Casei Tineretului. Un festival care se desfășoară pe parcursul a trei seri. Se cântă doar muzică de calitate și doar live.

Este un eveniment destinat unui anumit tip de public, dar este în același timp și un eveniment care reunește prieteni. Oameni care nu s-au mai văzut de multă vreme, pe care viața i-a dus pe meleaguri diferite, îndepărtate chiar, oameni care știu că se vor regăsi cu siguranță la Câmpina, la Festivalul de Jazz-Rock. Așa se întâmplă în fiecare an, așa s-a întâmplat și acum.
A deschis ediția din acest an a festivalului o formație din Sfântu Gheorghe - Sarosi Peter Azara, cu o solistă senzațională - Tasi Nora. A urmat Platonic Band a lui Nicu Pațoi și Berti Barbera, adică acel proiect frumos, care a adus laolată muzicieni foarte talentați. Alături de cei doi menționați, din Platonic Band mai fac parte Răzvan Lupu (baterie) și Adrian Ciuplea (chitară bas).
Mâine, de la ora 19.00, vor cânta The Groovy Bastards, IVO Proiect (trupa creată de Liviu Briciu) și Viorica Pintilie Quartet. Duminică seara vor cânta C.A.L.I. Quartet și Ethnotic Project.
Festivalul se desfășoară în incinta ștrandului de la Casa Tineretului.

7912 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1151 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1272 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

396 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

920 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.