Trei seri de jazz și rock la festivalul de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a început, în această seară, cea de-a VI-a ediție a Festivalului de Jazz-Rock, eveniment organizat de Club Live, adică de Liviu Briciu, cu sprijinul Primăriei, Consiliului Local și Casei Tineretului. Un festival care se desfășoară pe parcursul a trei seri. Se cântă doar muzică de calitate și doar live.

Este un eveniment destinat unui anumit tip de public, dar este în același timp și un eveniment care reunește prieteni. Oameni care nu s-au mai văzut de multă vreme, pe care viața i-a dus pe meleaguri diferite, îndepărtate chiar, oameni care știu că se vor regăsi cu siguranță la Câmpina, la Festivalul de Jazz-Rock. Așa se întâmplă în fiecare an, așa s-a întâmplat și acum.
A deschis ediția din acest an a festivalului o formație din Sfântu Gheorghe - Sarosi Peter Azara, cu o solistă senzațională - Tasi Nora. A urmat Platonic Band a lui Nicu Pațoi și Berti Barbera, adică acel proiect frumos, care a adus laolată muzicieni foarte talentați. Alături de cei doi menționați, din Platonic Band mai fac parte Răzvan Lupu (baterie) și Adrian Ciuplea (chitară bas).
Mâine, de la ora 19.00, vor cânta The Groovy Bastards, IVO Proiect (trupa creată de Liviu Briciu) și Viorica Pintilie Quartet. Duminică seara vor cânta C.A.L.I. Quartet și Ethnotic Project.
Festivalul se desfășoară în incinta ștrandului de la Casa Tineretului.

7561 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2522 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.