Lista candidaţilor PSRO la Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

PSRO a depus vineri, la Biroul Electoral de Circumscripție, dosarele candidaților pentru funcţia de primar al municipiului Câmpina, precum şi pentru Consiliul Local. La Primărie candidează, din partea formaţiunii politice conduse la nivel național de Mircea Geoană, avocatul Nicoleta Gherman. Iată şi lista pentru Consiliul Local:

1. Nicoleta Gherman - 47 ani, avocat
2. Damian Stănică - 48 ani, inginer
3. Maria Logojan - 52 ani, avocat
4. Camelia Espania Burlacu - 58 ani, profesor
5. Ovidiu Chiriac - 65 ani, inginer
6. Gabriel Florin Botescu - 53 ani, tehnician
7. Monica Maria Ionescu - 60 ani, ofiţer bancar
8. Sorin Ovidiu Mazilu - 49 ani, director
9. Dorin Alexandru Constantin - 34 ani, inginer
10. Ion Cojocaru - 56 ani, administrator
11. Gabriel Alin Necula - 47 ani, economist
12. Florin Giubernea - 47 ani, inginer
13. Gabriela Elena Cojocaru - 36 ani, jurist
14. Iulia Petruţa Toma - 31 ani, operator
15. Vasilica Popa - 47 ani, cosmetician
16. Daniel Ionuţ Cofaru - 29 ani, operator
17. Maria Alexandra Oprea - 37 ani, jurist
18. Mariana Preda - 65 ani, asistent medical
19. Constantin Ovidiu Cojocaru - 47 ani, laborant
20. George Ciprian Tudor - 37 ani, lăcătuş mecanic
21. Daniela Cercel - 57 ani, tehnician
22. Aurelia Roman - 63 ani, pensionar
23. Dragoş Mocanu - 34 ani, electronist
24. Ion Toader - 72 ani, maistru militar

6489 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • IOAN ION 25.04.2016 03:09 MULT SUCCES DOAMNA PRIMAR,SPER SA FAC PARTE DIN ECHIPA DV CAND VETI AJUNGE LA PRIMARIE

Politică

1545 vizualizari
01 apr. 2020 20:47

PMP cere crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, defalcate pe județe, localități, cartiere și străzi

Partidul Mișcarea Populară (PMP) îi cere Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, să creeze urgent, prin Grupul de comunicare strategică, un portal pe care să fie afișate, în timp real, informații detaliate despre persoanele aflate în izolare, carantină, infectate cu Covid-19 și decedate – la nivel de județ, localitate, stradă sau cartier, se arată într-un comunicat de presă al acestei formațiuni politice.

3207 vizualizari
12 mar. 2020 18:00

În câteva zile se va anunța numele unui nou candidat la Primăria Câmpina

8 comentarii

Alegerile locale se apropie, iar unele formațiuni politice deja și-au anunțat candidații, altele se pregătesc să facă acest lucru, previziunile fiind că vom avea la Câmpina o campanie electorală fără precedent, din foarte multe puncte de vedere. Există o formațiune politică importantă, dintre cele care nu și-au anunțat, încă, numele candidatului, care își dorește să aducă un suflu nou și care vrea ca viitorul candidat să fie răspunsul unor întrebări la care câmpinenii așteaptă de prea multă vreme o rezolvare, soluții concrete.

Alte stiri recente

0 vizualizari
07 apr. 2020 12:02

21 de garsoniere și apartamente din blocul de necesitate, puse la dispoziția medicilor din Spitalul Municipal Câmpina

În contextul declarării Spitalului Municipal Câmpina ca spital suport pentru pacienții infectați cu coronavirus, tot mai multe cadre medicale și-au pus problema izolării de propria familie pe perioada acestei situații cu caracter excepțional. Conducerea Spitalului Municipal și Primăria Câmpina au căutat soluții pentru a le asigura medicilor spații de cazare, spații în care să locuiască temporar, să se odihnească între ture sau gărzi, astfel încât să nu-și pună familiile în pericol.

80 vizualizari
07 apr. 2020 11:14

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Malmo, Suedia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.