Pe 15 ianuarie, la Câmpina, va fi prezentată publicului dramatizarea ”Luceafărul”, un spectacol dedicat lui Mihai Eminescu

Eveniment (Categoria articolului)

Pe 15 ianuarie 2023, Ziua Culturii Naționale, se împlinesc 173 ani de la nașterea celui mai mare poet român - Mihai Eminescu. Cu acest prilej, la Câmpina, va avea loc un spectacol - o dramatizare a ”Luceafărului”, cu copii de la ”Atelierul Actorului”.

Astfel, în cadrul acestui spectacol, care va avea loc duminică, 15 ianuarie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului, vor urca pe scenă Iris Puflea, Ash, Antonio Ion, Delia Sanda, Karina Sorescu, Maria Dedu, Mihaela Țoțan, Mara Răducanu, Bianca Mociorniță, Georgiana Ursuleanu, Alexia Roman, Daria Maria Petre, Alexia Maurici, Iulia Ion. Coordonatorul spectacolului este Cătălin Paraschiv, iar scenografia este semnată de Paul Fora.
Intrarea la spectacolul organizat în memoria poetului Mihai Eminescu este liberă, iar evenimentul este inclus în proiectul ”CâmpinArtelor”, care se va derula și pe parcursul anului 2023.

2465 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 13.01.2023 11:25 Foarte frumoasă inițiativă, mai ales că implică copii.

Eveniment

1219 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1280 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

237 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

202 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors.