Un bărbat băut bine a acroșat cu mașina trei vehicule parcate pe Strada Viitorului din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Viitorului din cartierul Câmpinița, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un autoturism a acroșat și avariat alte trei autovehicule parcate regulamentar. Polițiștii câmpineni au sosit la fața locului, unde l-au identificat pe conducătorul auto care a produs accidentul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv - 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului. 
De asemenea, polițiștii au identificat alte două persoane, pasagere în autoturismul care a provocat accidentul. Șoferul și pasagerii au fost sancționați în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, întrucât nu aveau asupra lor declarația pe propria răspundere și nici nu se aflau într-una dintre situațiile de excepție prevăzute de actul normativ respectiv.
Astfel, ”distracția” de la începutul anului l-a costat destul de scump pe conducătorul auto care a produs accidentul și care s-a ales cu dosar penal, cu paguba (urmând a plăti daunele provocate celorlalte trei autoturisme parcate regulamentar și pe care le-a lovit) și cu amenda pentru că nu avea declarație.

(Foto cu caracter ilustrativ)

 

5402 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2045 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2072 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

886 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

177 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.