Un bărbat băut bine a acroșat cu mașina trei vehicule parcate pe Strada Viitorului din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Strada Viitorului din cartierul Câmpinița, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un autoturism a acroșat și avariat alte trei autovehicule parcate regulamentar. Polițiștii câmpineni au sosit la fața locului, unde l-au identificat pe conducătorul auto care a produs accidentul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv - 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului. 
De asemenea, polițiștii au identificat alte două persoane, pasagere în autoturismul care a provocat accidentul. Șoferul și pasagerii au fost sancționați în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, întrucât nu aveau asupra lor declarația pe propria răspundere și nici nu se aflau într-una dintre situațiile de excepție prevăzute de actul normativ respectiv.
Astfel, ”distracția” de la începutul anului l-a costat destul de scump pe conducătorul auto care a produs accidentul și care s-a ales cu dosar penal, cu paguba (urmând a plăti daunele provocate celorlalte trei autoturisme parcate regulamentar și pe care le-a lovit) și cu amenda pentru că nu avea declarație.

(Foto cu caracter ilustrativ)

 

4698 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1781 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2001 vizualizari
26 feb. 2021 12:15

Simularea unui incendiu la Spitalul Municipal Câmpina. Un exercițiu al ISU Prahova

Joi după-amiază, agitație mare la Spitalul Municipal Câmpina și chiar panică printre trecătorii ocazionali și printre locuitorii din zonă la auzul sirenelor numeroaselor mașini de intervenție ale pompierilor câmpineni. Două autospeciale de stingere, o autoscară și alte două autovehicule au pătruns, cu sirenele pornite, în curtea Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire, a fost vorba doar de un exercițiu al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, prin care s-a verificat modalitatea de intervenție în cazul unui potențial (și nedorit) incendiu.

Alte stiri recente

353 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

2780 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.