O persoană și-a pierdut viața într-un tragic accident pe DN1, în noaptea de vineri spre sâmbătă

Social (Categoria articolului)

Accidentul s-a produs la km 74 al drumului național, în apropiere de intrarea spre Băicoi, pe sensul de mers către Câmpina, în jurul orei 1.15. Au fost implicate două autovehicule, în fiecare aflându-se doar conducătorul auto. Din păcate, unul dintre șoferi - un tânăr de aproximativ 30 de ani - a decedat în urma impactului.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, cele două mașini se deplasau în aceeași direcție, către munte, iar din primele verificări a reieșit că autoturismul din spate nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în coliziune față-spate cu dubița din fața sa. Impactul a fost puternic, conducătorul auto din a doua mașină rămânând încarcerat. A fost declarat decedat (având leziuni incompatibile cu viața) de către echipajul medical de pe Ambulanța Smurd care a ajuns la locul accidentului.
ISU Prahova a intervenit și cu două echipaje de pompieri pentru asigurarea zonei și descarcerarea conducătorului auto. Din păcate, pentru tânărul șofer nu s-a mai putut face nimic.

5149 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1327 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

638 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.