CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De luni, 13 februarie 2023, restricții de circulație pentru minim 6 luni la intersecția străzilor Pictor Grigorescu, Plevnei și podul spre Poiana Câmpina

- Actualitate -

De luni, 13 februarie 2023, restricții de circulație pentru minim 6 luni la intersecția străzilor Pictor Grigorescu, Plevnei și podul spre Poiana Câmpina

Având în vedere că vor începe lucrările de consolidare a Străzii Pictor Nicolae Grigorescu, în zona intersecției cu Strada Plevnei, Primăria municipiului Câmpina anunță că de luni, 13 februarie 2023, se vor impune restricții de circulație pentru o perioadă de minim șase luni.

Circulația rutieră în zona menționată se va desfășura pe un singur fir, cu respectarea regulilor de circulație și cu instituirea de reglementări prin indicatoare rutiere și sistem semaforizat. Administrația locală recomandă ca rută alternativă B-dul Carol I - sensul giratoriu de la Cornu - DN1 - Breaza - Poiana Câmpina.
Termenul de execuție al lucrărilor pentru tronsonul respectiv este 14 august 2023, dar poate fi prelungit în funcție de condițiile meteorologice și de realizarea lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.
Vă reamintim că licitația pentru realizarea lucrărilor de consolidare a infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren a fost finalizată în decembrie 2022 și a fost câștigată de două firme din Breaza: Sorchiv Gaz și Dragokad Geometry, aceasta din urmă pentru partea de proiectare. Valoarea contractului este de 2.365.940 lei fără TVA. 
Se va interveni pe:
- Strada Plevnei - în zona cuprinsă între intersecțiile cu străzile Vasile Alecsandri și Pictor Nicolae Grigorescu, unde s-a reactivat fenomenul de tasare a terenului pe o lungime de 550 metri, ceea ce a afectat drumul prin apariția de fisuri, crăpături în asfalt, dar și tasare cu o diferență de nivel de 50 centimetri;
- Strada Pictor Nicolae Grigorescu - la capătul dinspre podul peste râul Prahova și DN1, unde s-a constatat tasarea drumului pe o lungime de 80 metri, o lățime de 20 metri și o diferență de nivel cuprinsă între 25 și 50 centimetri, care îngreunează traficul rutier.


10 Feb 2023 20:21 4418 vizualizari



Comentarii






  • 11.02.2023 05:30 A.G Calea Dacia 2.Ar beneficia si Poiana,Breaza,Magureni,Provita.Daca aceste comune si orasul Breaza s ar uni...
462 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV