De luni, 13 februarie 2023, restricții de circulație pentru minim 6 luni la intersecția străzilor Pictor Grigorescu, Plevnei și podul spre Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Având în vedere că vor începe lucrările de consolidare a Străzii Pictor Nicolae Grigorescu, în zona intersecției cu Strada Plevnei, Primăria municipiului Câmpina anunță că de luni, 13 februarie 2023, se vor impune restricții de circulație pentru o perioadă de minim șase luni.

Circulația rutieră în zona menționată se va desfășura pe un singur fir, cu respectarea regulilor de circulație și cu instituirea de reglementări prin indicatoare rutiere și sistem semaforizat. Administrația locală recomandă ca rută alternativă B-dul Carol I - sensul giratoriu de la Cornu - DN1 - Breaza - Poiana Câmpina.
Termenul de execuție al lucrărilor pentru tronsonul respectiv este 14 august 2023, dar poate fi prelungit în funcție de condițiile meteorologice și de realizarea lucrărilor la standardele de calitate în vigoare.
Vă reamintim că licitația pentru realizarea lucrărilor de consolidare a infrastructurii rutiere afectate de alunecările de teren a fost finalizată în decembrie 2022 și a fost câștigată de două firme din Breaza: Sorchiv Gaz și Dragokad Geometry, aceasta din urmă pentru partea de proiectare. Valoarea contractului este de 2.365.940 lei fără TVA. 
Se va interveni pe:
- Strada Plevnei - în zona cuprinsă între intersecțiile cu străzile Vasile Alecsandri și Pictor Nicolae Grigorescu, unde s-a reactivat fenomenul de tasare a terenului pe o lungime de 550 metri, ceea ce a afectat drumul prin apariția de fisuri, crăpături în asfalt, dar și tasare cu o diferență de nivel de 50 centimetri;
- Strada Pictor Nicolae Grigorescu - la capătul dinspre podul peste râul Prahova și DN1, unde s-a constatat tasarea drumului pe o lungime de 80 metri, o lățime de 20 metri și o diferență de nivel cuprinsă între 25 și 50 centimetri, care îngreunează traficul rutier.

4282 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 11.02.2023 05:30 Calea Dacia 2.Ar beneficia si Poiana,Breaza,Magureni,Provita.Daca aceste comune si orasul Breaza s ar uni...

Actualitate

1574 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1716 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

424 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.