Școala de meșteri. Un nou videoclip genial, marca Mircea Bravo

Actualitate (Categoria articolului)

O realitate nu tocmai plăcută din România de azi, tratată cu umorul caracteristic echipei lui Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din țară.

Există sau nu o școală de meșteri în România? "Meșterii adevărați se nasc, nu se fac, că doar nu-s cartofi prăjiți!", spune șeful de pe șantier, care e meșter în primul rând pentru că... gândește ca un meșter. Și pentru că nu-și termină niciodata propria casa, că doar n-o să lucreze gratis, la el acasă, când poate să le ia banii altora.
Adevărul despre școala de meșteri (șmecheri) din România, într-un clip de câteva minute, plin de umor și excelent interpretat. (P)

6955 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

955 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1196 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

2 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

416 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: