Persoanele vârstnice sau aflate în autoizolare, care nu dispun de fonduri, vor primi alimente plătite din bugetul municipiului Câmpina

Social (Categoria articolului)

Grupul Operativ de Lucru, constituit la nivelul municipiului Câmpina, a analizat, în cadrul unei întâlniri care a avut loc miercuri, 25 martie, la sediul Primăriei, situația persoanelor care au peste 65 de ani, dar și a persoanelor autoizolate din localitate.

Una dintre deciziile importante, cu caracter social, luate de Grupul Operativ de Lucru a fost aceea ca pentru persoanele de peste 65 de ani, care au nevoie de ajutor și care nu au venituri (situație constatată în urma unei anchete sociale) să se acorde sprijin din partea Primăriei prin asigurarea unui coș zilnic sau săptămânal. Fondurile necesare achiziționării produselor respective vor fi suportate din Fondul de Rezervă al bugetului local. În același mod vor putea fi ajutate și persoanele aflate în autoizolare și care nu dispun de fondurile necesare unui coș minim de hrană.
La ședința de joi, 26 martie, a Consiliului Local se va stabili și ce va conține acest coș zilnic/ săptămânal, precum și valoarea acestuia. Deocamdată, la nivelul Primăriei municipiului Câmpina nu se cunoaște cu exactitate numărul persoanelor care sunt îndreptățite să primească acest coș subvenționat, dar în următoarele zile, cu sprijinul Poliției Locale, Direcției de Asistență socială și, bineînțeles, cu sprijinul cetățenilor, această problemă va fi rezolvată.

3163 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2316 vizualizari
26 ian. 2021 10:49

Problemele tehnice continuă. Proba teoretică a examenului auto, suspendată și pe 26 ianuarie 2021

Din cauza unor probleme tehnice apărute la serverul central, proba scrisă și proba practică pentru obținerea permisului de conducere au fost suspendate luni, 25 ianuarie 2021, candidații fiind nevoiți să se reprogrameze. Ei bine, problemele tehnice nu au fost rezolvate, proba de sală a examenului fiind suspendată și marți, 26 ianuarie, după cum anunță Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule din cadrul Instituției Prefectului Prahova.

3714 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

3 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

Alte stiri recente

725 vizualizari
27 ian. 2021 12:11

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază pentru obiective din municipiul Câmpina

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază cu atestat profesional pentru obiective situate în municipiul Câmpina - Prahova.

503 vizualizari
27 ian. 2021 11:24

Societate de construcții din zona Câmpina angajează dulgher și zidari

SC GENSTEEL SRL, societate de construcții, angajează DULGHER ȘI ZIDARI.
Cerințe: experiență în domeniu și seriozitate.