Panourile electorale "suplimentate" cu un loc pentru PRM

Politică (Categoria articolului)

La Câmpina, Partidul România Mare nu are nici candidat la Primărie, nici listă de candidați pentru Consiliul Local. În schimb, PRM are candidați la Consiliul Județean Prahova și vrea ca și câmpinenii să știe acest lucru. Există afișe cu PRM, pe care reprezentanții partidului vor să le pună și pe panourile electorale din cel de-al doilea municipiu al județului. Numai că, surpriză, toate cele zece locuri de pe panou sunt deja ocupate.

În aceste condiții, reprezentanții PRM s-au adresat Biroului Electoral de Circumscripție nr.2 Câmpina pentru a rezolva cumva această problemă. Dar cum? Până la urmă s-a găsit o soluție prin atașarea unei tăblițe la panourile electorale, o poziție în plus, cum s-ar spune, pe care va fi lipit afișul PRM. Noi credeam că panoul este destinat doar candidaților din Câmpina, pentru care s-a efectuat și o tragere la sorți pentru a se stabili pozițiile de pe panoul electoral. Dar iată că Biroul Electoral a decis să dea o șansă PRM, chiar dacă acest partid nu a participat la tragerea la sorți.

5256 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lavinia 23.05.2016 17:41 E total ilegal! Nu se poate asa ceva!!!

Politică

1126 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1569 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

366 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

304 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.