EmPOWER YOUth, la final. Câmpina va avea o strategie pentru tineret, realizată chiar de tineri

Social (Categoria articolului)

Asociația GEYC îi invită pe tinerii din Câmpina să participe la evenimentul de final al proiectului emPOWER YOUth, în cadrul căruia participanții au lucrat pentru a dezvolta o strategie de tineret inovatoare și inspirațională pentru municipiul Câmpina.

Evenimentul de final al proiectului va avea loc miercuri, 30 august, de la ora 19.00, în foaierul Casei Tineretului.
”În decursul acestui an, ne-am propus să implicăm tinerii din comunitate la elaborarea unei strategii de tineret care să reflecte nevoile, aspirațiile și viziunile voastre. Împreună, am explorat soluții pentru provocările cu care vă confruntați în viața de zi cu zi și am visat la o Câmpina mai vibrantă și mai prietenoasă pentru tineri. A sosit momentul să împărtășim rezultatele eforturilor voastre remarcabile! Evenimentul de final va fi o ocazie de a celebra contribuțiile voastre și de a vă împărtăși ideile cu întreaga comunitate. De asemenea, evenimentul va fi și o ocazie să cunoașteți voluntarii locali și internaționali”, se arată într-un comunicat al Asociației GEYC.

545 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

505 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2244 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

504 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

281 vizualizari
01 oct. 2023 15:16

”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.