Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end au loc la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, finalele Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret, competiție la care clubul câmpinean CSS ”Constantin Istrati”, coordonat de prof. Mihaela Marin, este reprezentat de cei mai valoroși sportivi.

Primul care a intrat în concurs, în reuniunea de sâmbătă dimineață, a fost Marius Vasile, antrenat de Mihaela Marin, care a obținut primele două medalii, ambele de argint, pentru atletismul câmpinean la această competiție. Astfel, la aruncarea greutății, cu bila de 7,260kg, Marius Vasile și-a îmbunătățit cea mai bună performanță, aruncând 15,48m, cu care s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național. De asemenea, în proba de aruncarea discului (2kg), Marius Vasile a aruncat 47,05m, cu care s-a clasat, de asemenea, pe locul secund, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național. Două medalii extrem de valoroase, obținute în condițiile unui concurs care a reunit la start cei mai valoroși sportivi din țară, astfel că Marius Vasile și antrenoarea Mihaela Marin merită toate felicitările!
În cursul după-amiezei vor mai concura Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) la aruncarea discului și Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fostă componentă a grupării câmpinene, acum legitimată la SCM Gloria Buzău, care va concura în proba de aruncarea suliței. Mult succes!

2481 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3177 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.

5360 vizualizari
16 iun. 2021 08:02

Alexandra Dobrin, eleva antrenorului Gabriel Cojocaru, este noua campioană națională la natație la 200m mixt și 400m mixt și s-a calificat la Mondiale

Cum poate sportul să aducă atâta bucurie și amărăciune în același timp?! Vestea excelentă pentru sportul câmpinean, după Campionatul Național de Natație, desfășurat în week-end la București, la Bazinul ”Tolea Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, este că sportiva Alexandra Dobrin, care se pregătește la Câmpina, sub coordonarea antrenorului Gabriel Cojocaru de la Clubul Barracuda, a devenit campioană națională a României la seniori, în probele de 200m mixt și 400m mixt. Mai mult, Alexandra Dobrin a realizat baremul pentru a participa la Campionatul Mondial de Natație, care va avea loc în Japonia, anul viitor.

Alte stiri recente

1600 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1254 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.