Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end au loc la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, finalele Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret, competiție la care clubul câmpinean CSS ”Constantin Istrati”, coordonat de prof. Mihaela Marin, este reprezentat de cei mai valoroși sportivi.

Primul care a intrat în concurs, în reuniunea de sâmbătă dimineață, a fost Marius Vasile, antrenat de Mihaela Marin, care a obținut primele două medalii, ambele de argint, pentru atletismul câmpinean la această competiție. Astfel, la aruncarea greutății, cu bila de 7,260kg, Marius Vasile și-a îmbunătățit cea mai bună performanță, aruncând 15,48m, cu care s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național. De asemenea, în proba de aruncarea discului (2kg), Marius Vasile a aruncat 47,05m, cu care s-a clasat, de asemenea, pe locul secund, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național. Două medalii extrem de valoroase, obținute în condițiile unui concurs care a reunit la start cei mai valoroși sportivi din țară, astfel că Marius Vasile și antrenoarea Mihaela Marin merită toate felicitările!
În cursul după-amiezei vor mai concura Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) la aruncarea discului și Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fostă componentă a grupării câmpinene, acum legitimată la SCM Gloria Buzău, care va concura în proba de aruncarea suliței. Mult succes!

3062 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

99 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

199 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.

Alte stiri recente

1 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

1098 vizualizari
26 iun. 2022 15:32

Incendiu la Provița de Sus. Pompierii intervin cu efective mărite pentru a nu se propaga focul și la alte case

UPDATE - Incendiul a fost lichidat. Pompierii acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative generate de acesta. Din fericire,nu s-au înregistrat victime, informează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Duminică după-amiază, în jurul orei 15.20, pompierii câmpineni au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Provița de Sus.