Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), două medalii de argint la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end au loc la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, finalele Campionatului Național de Atletism pentru seniori și tineret, competiție la care clubul câmpinean CSS ”Constantin Istrati”, coordonat de prof. Mihaela Marin, este reprezentat de cei mai valoroși sportivi.

Primul care a intrat în concurs, în reuniunea de sâmbătă dimineață, a fost Marius Vasile, antrenat de Mihaela Marin, care a obținut primele două medalii, ambele de argint, pentru atletismul câmpinean la această competiție. Astfel, la aruncarea greutății, cu bila de 7,260kg, Marius Vasile și-a îmbunătățit cea mai bună performanță, aruncând 15,48m, cu care s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național. De asemenea, în proba de aruncarea discului (2kg), Marius Vasile a aruncat 47,05m, cu care s-a clasat, de asemenea, pe locul secund, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național. Două medalii extrem de valoroase, obținute în condițiile unui concurs care a reunit la start cei mai valoroși sportivi din țară, astfel că Marius Vasile și antrenoarea Mihaela Marin merită toate felicitările!
În cursul după-amiezei vor mai concura Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) la aruncarea discului și Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fostă componentă a grupării câmpinene, acum legitimată la SCM Gloria Buzău, care va concura în proba de aruncarea suliței. Mult succes!

2673 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4262 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6223 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

293 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2686 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.