Derapaj în Consiliul Local Câmpina. "Țiganul de Dragomir" - s-a auzit în microfonul uitat deschis de unul dintre consilieri

Actualitate (Categoria articolului)

Ceea ce s-a întâmplat, joi seară, în ședința Consiliului Local Câmpina este fără precedent și, sperăm noi, irepetabil. Vă reamintim că ședințele CL Câmpina se desfășoară în continuare online, pe platforma Zoom și un moment de neatenție, în care un consilier uită microfonul deschis, poate crea situații absolut jenante. De exemplu, unii consilieri pot afla astfel ce gândesc despre ei alți colegi din Consiliul Local. Și nu e întotdeauna foarte plăcut.

"Femeia asta n-a înțeles nimic!" sau "țiganul de Dragomir", asta s-a auzit în timpul ședinței Consiliului Local Câmpina de la microfonul consilierului Elena Albu (PNL). A auzit toată lumea, chiar dacă unii s-au făcut că nu aud sau că nu înțeleg. Erau comentariile consilierului menționat, poate chiar o discuție cu cineva din familie, în timpul ședinței, în fața unui microfon uitat deschis. Pe moment, nimeni nu a spus nimic, dar mai târziu s-a discutat despre asta și chiar cu o anumită tensiune.
La proiectul privind reactualizarea devizului pentru lucrarea de creștere a eficienței energetice de la Spitalul Municipal, consilierul Andrei Duran (PSD) i-a solicitat primarului Horia Tiseanu să precizeze când vor începe efectiv lucrările. Primarul s-a arătat deranjat de întrebare, încercând să-l pună la colț pe mai tânărul său coleg din administrația locală - ”deja am spus acest lucru, poate nu ați fost atent”. Andrei Duran a răspuns: ”Îmi pare rău, dar nu s-a auzit prea bine, pentru că doamna Elena Albu și-a lăsat microfonul deschis și o auzeam pe dumneaei când ne jignea - a jignit-o pe doamna Mihaela Petrovici (n.n. - președintele ședinței) și l-a jignit pe Ion Dragomir”. Precizăm că Mihaela Petrovici și Ion Dragomir sunt colegi de partid cu Andrei Duran.
”Domnul Duran să spună exact ce am zis de doamna Petrovici?”, a cerut Elena Albu. ”Mie mi-e rușine, doamnă, să spun ce ați spus dumneavoastră!”, a răspuns Andrei Duran. ”Păi să-ți fie rușine, pentru că minți!”, a insistat Elena Albu. ”Doamnă, v-a auzit toată lumea, v-ați referit la doamna Petrovici spunând: măi femeie, n-ai înțeles nimic, iar pe domnul Dragomir l-ați făcut țigan!”, a răbufnit Andrei Duran. (video)
Reacțiile consilierilor PSD au fost vehemente față de Elena Albu, iar până la urmă tot Mihaela Petrovici, președintele ședinței, a încercat să aplaneze situația astfel încât ședința să poată continua.
Nu știm dacă aceste reacții sunt venite pe fondul unor tensiuni politice, având în vedere că se apropie alegerile locale. Probabil că nu. Probabil că sunt niște reacții caracteristice unor oameni, dar cu siguranță nu sunt și normale. Așteptăm un anumit comportament de la aleșii locali, așteptăm ca ei să fie niște exemple pentru societate. Până acum, cel puțin în acest mandat, am așteptat degeaba...

10783 vizualizari
11

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ARR 25.06.2020 23:00 Acesta este comportamentul politicienilor campineni.De ce va mirati ,tanarul consilier pesedist trebuia sa fie deranjat si atunci cand au aranjat o iesire cu un grup de biciclisti ca sa faca campanie pentru un domn priceput la toate si in loc sa se deplaseze cu un vehicul cu doua roti au ales unul cu patru roti (prietenii stiu a cui e masina) motivand ca au ratacit drumul si au plecat mai tarziu din cauza unei neintelegeri.Ce ne facem daca candidatul pesedeului castiga primaria si dimineata cand ar trebui sa se prezinte la primarie rataceste din nou drumul....pleaca de acasa pe Valea Oltului si nu mai ajunge decat seara la primarie?Dar ce ne facem daca vrea sa vina cu metroul la primarie?Poate ne povesteste ca tot din cauza unei neintelegeri nu a stiu care e drumul sau nu stia ca exista si unul mai scurt.Mai rasfirati ca sa pareti mai multi.Asteptam cu nerabdare pozele de la o partida de table sau de la urmatorul sport practicat de candidatul pesedeului....prea se pricepe la toate.
  • Mario 26.06.2020 06:03 Când o să scăpăm de ''dinozaurii'' aceștia ..., ciocoii moderni ai vremurilor noastre, atunci și Câmpina o să arate măcar ca și comuna Ciugud din județul Alba!
  • Jenel 26.06.2020 07:23 Da' ce, tziganii nu e si ei oameni, bre?!
  • Gabi 26.06.2020 07:51 Sunt comentarii mai sus care nu au legatura cu subiectul. ARR_Ti se pare normal expresii ca la usa cortului in Consiliu Local? Macar acum puteai sa fi obiectiv si sa lasi alte insinuari.
  • The Mask 26.06.2020 10:20 Aceste cuvinte ne doare!A venit timpul sa-i schimbam pe toti.Indiferent de la ce partid sunt.Asteptam un independent pentru primaria municipiului.
  • Luminus 26.06.2020 12:56 Bună ziua tuturor, ce înseamnă ARR? Cumva asociația românilor răi?
  • Tache 26.06.2020 15:10 Mai votati aceste personaje.De ce credeti ca niste oameni cu caracter nu se baga in politica.Nu au loc de astia care sunt peste tot.Isi arata lipsa de caracter si noi ca orbii ii votam ca sa incaseze salarii babane.
  • Alex C. 26.06.2020 20:51 Acest caracter… doamna Albu și-l arată foarte des prin mediul online. Dumneaei (nici n-ar trebui să fiu atât de politicos la cum se exprimă) este `recunoscută` pentru faptul că vorbește de sus tuturor și jignește în stânga și în dreapta. Ea este cea care se impune mereu în Consiliul Local și de aceea se întâmplă toate cele rele în oraș. Și din cauza ei i se trage lui Horia Tiseanu! Rușine să-i fie!
  • Andra 26.06.2020 21:25 What??? Cum poate sa existe in PNL un asemenea... ca om nu se poate numi!?!?! Nu a fost data afara pana acum? Rusine PNL-ului! Cat tupeu... sa ai sa vorbesti asa? Asta arata cat "caracter" are Albu! Sa plece! Se leaga de toata lumea pe Facebook cu atacuri directe si fara jena! Asa "caracter" nu este potrivit sa ia decizii pentru un oras! Zicea cineva de ea ca e de rea credinta, foarte adevarat, dar prea putin spus! Demisia! Demisia! Demisia!!!
  • ARR 26.06.2020 22:55 Pentru LUMINUS...Simplu ARR e pentru cunoscatori,daca eu sunt un roman rau ca doresc binele acestui oras te inseli amarnic,in general cand comentez ma refer la toti politicienii campineni care s-au asezat pe niste scaune caldute si nu mai vor sa plece de acolo in veci.Rezultatul muncii lor se vede in oras,daca tie Luminus iti place cum a evoluat orasul si esti multumit de cum arata inseamna ca sti ce sa votezi si e optiunea ta pe care o respect.E vorba de onoare si caracter.Macar sa fie majoritatea romanilor ca mine ,rai.Orasul asta si Romania cu siguranta ar arata altfel.Eu nu cred ca exista romani rai si romani buni...suntem un singur popor si problema nu e la noi ,problema este la politicieni,la partide si la oferta umana pe care acestea o scot pe piata la fiecare runda de alegeri.Eu as dori un scrutin electoral la care sa nu se prezinte nimeni sau voturile sa fie toate albe.Le trebuie o lectie....sunt 30 de ani irositi degeaba....Luminus .Daca nu am dreptate inseamna ca sunt rau cum spui tu.
  • glont 04.06.2021 16:36 Feriti va de Pnl si Usr.Sunt nocivi.

Actualitate

179 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

329 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

711 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1579 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.