Se prelungește perioada de închidere a Bd. Carol I din Câmpina, de la sensul giratoriu de la Fibec până la Biserica de la Brazi. Lucrările de canalizare nu sunt finalizate

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Avizul de blocare a circulației a fost prelungit cu zece zile lucrătoare, mai exact până pe 25 noiembrie 2019.

De luni, 14 octombrie, traficul rutier a fost închis pe Bulevardul Carol I din Câmpina, pe segmentul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și intersecția cu Strada Frații Golești. La momentul respectiv, Primăria a anunțat că s-a luat această măsură pentru introducerea canalizării pe tronsonul respectiv, avizul de închidere a circulației fiind valabil până la 8 noiembrie 2019. Din păcate, lucrările nu s-au finalizat, iar avizul va trebui prelungit.

De această dată, firma executantă – Kato Service SRL Ploiești nu are niciun fel de scuză pentru întârzierea lucrărilor – vremea a fost foarte bună pe parcursul întregii perioade, traficul a fost complet închis și s-a putut lucra fără probleme, firma a avut toate condițiile pentru a se încadra în termenul pe care și l-a asumat și pentru care a solicitat Primăriei Câmpina avizul de spargere, iar Poliției Rutiere avizul necesar pentru închiderea completă a circulației rutiere. La nivelul Primăriei Câmpina este așteptată documentația firmei executante pentru reînnoirea avizelor necesare și prelungirea termenului. Avizul de la Primăria Câmpina pentru spargerea străzii este valabil până pe 18 decembrie, dar avizul Poliției Rutiere expiră astăzi, 8 noiembrie 2019. În privința termenului până la care se va prelungi restricția rutieră pe acest segment al bulevardului central sunt avansate două variante – șapte zile sau zece zile, dar totul va depinde de documentația cu care se va prezenta firma Kato Service în fața administrației locale.
Vă reamintim că asocierea formată din societățile Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele - Ilfov a câștigat licitația organizată de HidroPrahova pentru continuarea lucrărilor de canalizare în municipiul Câmpina, în orașul Vălenii de Munte și comuna Bănești. Potrivit informațiilor oferite de conducerea societății HidroPrahova, valoarea întregului contract este de 35.623.125,88 lei, fără TVA, dintre care aproximativ 21.000.000 lei pentru Câmpina. Din păcate, cel puțin la Câmpina, lucrările nu doar că au început cu mare întârziere, dar se pare că au început și cu stângul.

4447 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • campina de toata jena 08.11.2019 10:01 Si de saptamana viitoare va ploua.Poate va si ninge.E mult haos,nu stiu de capul lor.Trebuie cineva care sa bata cu pumnul in masa si sa se zbata.Daca nu ai la inceput de an un plan cu ce e de facut,d-aia baga si sedinte si n rectificari de buget tot timpul anului.Firmele de Dorei si de utilitati sunt amatori,clar sa le interzica toamna sa inceapa si daca nu amenzi la greu.Ei isi bat joc de primarie si de cetateni,tind sa cred ca este blestemat orasul.Si lene si incompetenta cat carul.
  • George 08.11.2019 14:58 Sa le stea toata familia in gropile alea cum au stat si bucsile mele de la masina.(din cauza ocolului prin intersectia cu calea doftanei care este distrusa...) Firmele astea numai stricaciuni au facut. Pe unde firma kato LUCREAZA face numai rebuturi. Cum sa castige mereu? Ce interes si pile au astia la licitatie. Cine detine firmele astea? Rusine primariei, rusine si campinenilor ca accepta sa vina toti parvenitii sa lucreze. Dormiti pe voi si Campina ajunge pustie ca asa vor unii... Platiti taxe, impozite ca deaia sunteti sclavi.

Actualitate

572 vizualizari
14 nov. 2019 22:18

Primăria Câmpina a solicitat 400.000 lei Guvernului României pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare

”400.000 de lei este suma pe care am solicitat-o Guvernului României pentru o viitoare rectificare bugetară. Am solicitat această sumă pentru cheltuieli de funcționare, chiar dacă probabil vom încheia anul cu un ușor excedent, pentru că este foarte greu să închei un buget pe zero. Totuși, în cazul în care nu vom primi acești bani, noi mai avem niște mici rezerve pe la investiții, de 100.000, 200.000, 300.000 lei pe la câteva poziții, la care putem apela la sfârșitul anului, astfel încât să asigurăm total cheltuielile de funcționare”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. (video)

2275 vizualizari
13 nov. 2019 21:22

Colectarea selectivă a deșeurilor la Câmpina, un dezastru

2 comentarii

Colectarea selectivă a deșeurilor nu este o problemă simplă, iar administrația locală câmpineană tot încearcă, de câteva luni bune, să găsească soluții pentru a determina populația să colecteze selectiv. Din păcate, în continuare, lipsește o campanie adevărată de informare a cetățenilor. Nu le spune nimeni oamenilor ce și cum trebuie să procedeze, în sensul unor discuții directe, din ușă în ușă și din poartă în poartă.

Alte stiri recente

404 vizualizari
14 nov. 2019 21:50

Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.

2266 vizualizari
13 nov. 2019 19:43

S-a găsit soluția ca HM Junior să se antreneze pe terenul sintetic de fotbal. Când se va găsi o soluție și pentru ca juniorii de la CS Câmpina să poată juca în campionat?

3 comentarii

De câțiva ani buni, Câmpina fotbalistică s-a evidențiat printr-o absență aproape totală din orice fel de competiție și printr-un conflict al orgoliilor între cluburile CS Câmpina și HM Junior Câmpina. Nu reluăm întreaga poveste cu disputele dintre cele două cluburi, la nivel de conduceri, cert este doar că, în momentul de față, am intrat într-un nou sezon fotbalistic în care echipele CS Câmpina nu joacă în nicio competiție tocmai din cauza litigiilor cu HM Junior și Asociația Județeană de Fotbal. Totuși, echipele HM Junior se antrenează acum pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, grație unei inițiative a părinților acestor copii și a unei soluții găsită împreună cu administrația locală.