Avarie majoră la rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - S-a reușit găsirea unei soluții provizorii, astfel încât toate zonele Câmpinei să fie realimentate cu apă. HidroPrahova a comunicat că în jurul orei 19.20 - 19.30, apa va intra în presiune de regim normal.
În urma lucrărilor care se efectuează la intersecția de la ”Răcitor” (Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu), a fost afectată rețeaua principală de alimentare cu apă a municipiului Câmpina, ceea ce va duce la oprirea furnizării apei potabile în întreg orașul.

Potrivit șefului Sucursalei Câmpina a HidroPrahova, Marius Bugan, ”a fost atins un hidrant, care se află exact în mijlocul intersecției și despre existența căruia nu știa nimeni, probabil că are o vechime de minimum 50-60 ani. A fost afectată o conductă magistrală de 800, numai pentru golirea acesteia fiind necesare minimum 5-6 ore. În momentul de față încercăm să ajungem până la hidrantul respectiv și vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru a asigura apa câmpinenilor. În momentul de față nu putem ști exact cât va dura remedierea acestei avarii majore”.
Vom reveni.

7185 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 11.11.2021 18:48 Nu va e rușine ......trebuia să dati lucrarea unei firme serioase nu unor ......de un an de zile va ... cu conducta aia pe valea doftanei..!!..curentul l-ați luat tot anul, acum apa, ce ... vreti sa ne mai luați??..asa e cand dați lucrări unor incompetenți...ce facem ba fara apa acum în prag de iarnă?.. Cu ce se spală copiii ba boilor??. Avea dreptate cineva voi sunteti mai periculoși decat covidul...
  • L.A.Mincu 11.11.2021 19:08 ... care nu știu pe ce lume trăiesc. Un an de zile a-ti blocat str. Calea Doftanei, iar acum gauriti din nou!!! Nu aveți scuze!!!
  • Gicu instalatoru 11.11.2021 21:07 Dacă funcționa Rafinăria și aprindea Dorel țigară. Sarea în sus cu tot cu petu de bere la 2l.Aveam artificii înainte de Crăciun :))) și încă ceva pe Bugan îl prinde mânecă scurta colecția 2022 sau urmează schimbarea cadrelor?
  • Ion Câmpineanu 12.11.2021 07:06 Ce fel de angajați are Hidroprahova de nu știu ce instalații au în grija? Dacă conducta e atât de veche de ce nu am inlocuit-o acum când am spart calea Doftanei? Proiectul, autorizația de construire și toate documentele întocmite cu ocazia lucrărilor au fost făcute pe genunchi sau nici măcar asa? Oare pompierii știau de acel hidrant?
  • M. Focsa 12.11.2021 14:00 ''Despre existența căruia nu știa nimeni'' este o afirmatie complet iresponsabila si strigatoare la cer. Cei care se ocupa de retelele edilitare au datoria sa aiba evidenta lor completa. In arhive exista planuri si documente pentru retele edilitare mult mai vechi, e imposibil sa nu existe evidente clare pentru un hidrant vechi de numai jumatate de secol, la ce birocratie exista atunci ! Deci, daca vrei, le cunosti. Doar daca esti indolent si incompetent nu le cunosti. Nu-mi vine sa cred ca nu se cunosc retelele subterane, era una dintre primele datorii ale celor care le administreaza !

Actualitate

45 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorerscu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

211 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1214 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1792 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.