Avarie majoră la rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - S-a reușit găsirea unei soluții provizorii, astfel încât toate zonele Câmpinei să fie realimentate cu apă. HidroPrahova a comunicat că în jurul orei 19.20 - 19.30, apa va intra în presiune de regim normal.
În urma lucrărilor care se efectuează la intersecția de la ”Răcitor” (Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu), a fost afectată rețeaua principală de alimentare cu apă a municipiului Câmpina, ceea ce va duce la oprirea furnizării apei potabile în întreg orașul.

Potrivit șefului Sucursalei Câmpina a HidroPrahova, Marius Bugan, ”a fost atins un hidrant, care se află exact în mijlocul intersecției și despre existența căruia nu știa nimeni, probabil că are o vechime de minimum 50-60 ani. A fost afectată o conductă magistrală de 800, numai pentru golirea acesteia fiind necesare minimum 5-6 ore. În momentul de față încercăm să ajungem până la hidrantul respectiv și vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru a asigura apa câmpinenilor. În momentul de față nu putem ști exact cât va dura remedierea acestei avarii majore”.
Vom reveni.

7597 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 11.11.2021 18:48 Nu va e rușine ......trebuia să dati lucrarea unei firme serioase nu unor ......de un an de zile va ... cu conducta aia pe valea doftanei..!!..curentul l-ați luat tot anul, acum apa, ce ... vreti sa ne mai luați??..asa e cand dați lucrări unor incompetenți...ce facem ba fara apa acum în prag de iarnă?.. Cu ce se spală copiii ba boilor??. Avea dreptate cineva voi sunteti mai periculoși decat covidul...
  • L.A.Mincu 11.11.2021 19:08 ... care nu știu pe ce lume trăiesc. Un an de zile a-ti blocat str. Calea Doftanei, iar acum gauriti din nou!!! Nu aveți scuze!!!
  • Gicu instalatoru 11.11.2021 21:07 Dacă funcționa Rafinăria și aprindea Dorel țigară. Sarea în sus cu tot cu petu de bere la 2l.Aveam artificii înainte de Crăciun :))) și încă ceva pe Bugan îl prinde mânecă scurta colecția 2022 sau urmează schimbarea cadrelor?
  • Ion Câmpineanu 12.11.2021 07:06 Ce fel de angajați are Hidroprahova de nu știu ce instalații au în grija? Dacă conducta e atât de veche de ce nu am inlocuit-o acum când am spart calea Doftanei? Proiectul, autorizația de construire și toate documentele întocmite cu ocazia lucrărilor au fost făcute pe genunchi sau nici măcar asa? Oare pompierii știau de acel hidrant?
  • M. Focsa 12.11.2021 14:00 ''Despre existența căruia nu știa nimeni'' este o afirmatie complet iresponsabila si strigatoare la cer. Cei care se ocupa de retelele edilitare au datoria sa aiba evidenta lor completa. In arhive exista planuri si documente pentru retele edilitare mult mai vechi, e imposibil sa nu existe evidente clare pentru un hidrant vechi de numai jumatate de secol, la ce birocratie exista atunci ! Deci, daca vrei, le cunosti. Doar daca esti indolent si incompetent nu le cunosti. Nu-mi vine sa cred ca nu se cunosc retelele subterane, era una dintre primele datorii ale celor care le administreaza !

Actualitate

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

747 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.