CONTACT

Se asfaltează Calea Doftanei pe tronsonul cuprins între Casa Cărții și Răcitor

- Actualitate -

Se asfaltează Calea Doftanei pe tronsonul cuprins între Casa Cărții și Răcitor

Având în vedere nemulțumirile cetățenilor cu privire la ritmul lent în care se desfășoară atât lucrarea de canalizare de pe Calea Doftanei, cât și asfaltarea pe această stradă, primarul Alin Moldoveanu a mers pe teren pentru a vedea situația exactă.

S-a întâmplat acest lucru în cursul zilei de luni, atât dimineață, cât și seara, după ședința Consiliului Local. În prima parte a zilei, primarul Alin Moldoveanu a mers pe segmentul cuprins între intersecția cu B.P. Hasdeu (Răcitor) și cea cu Strada Petru Rareș, unde a constatat că mai mult se stă decât se lucrează. Muncitorii au lăsat brusc telefoanele mobile sau țigările abia când l-au văzut pe primar coborând din mașină. Cât despre șefi, muncitorii au ridicat din umeri - niciunul nu era prin zonă. Vorbim despre o lucrare de canalizare, derulată cu fonduri europene de HidroPrahova, termenul de finalizare pe toate tronsoanele din Câmpina fiind aprilie 2021.
Seara, pe segmentul cuprins între Casa Cărții și Răcitor, se asfalta de zor la momentul sosirii primarului Alin Moldoveanu, după ce săptămâni la rând în această zonă nu a fost văzut nici picior de muncitor, spre disperarea locuitorilor din zonă și a celor care circulă frecvent pe aici. Lucrarea de asfaltare este finanțată de la bugetul local și este realizată de Kato Services SRL Ploiești, aceeași firmă care a câștigat și licitația pentru realizarea lucrării de canalizare din Câmpina.


02 Nov 2020 23:02 3915 vizualizari


Comentarii






  • 04.11.2020 10:31 Aurelia Buna ziua, Trec direct la subiect, pe portiunea dintre Bdul Carol si Republicii de ce s-au pus atatea borduri pe trotuar, ca sa te sui pe ele ca si in parcul de la soldat.De ce nu putem sa facem ca prin strinatate unde nu sunt borduri nici la separarea carosabilului de trotuar, barem in parcuri si pe trotuare.Sa speram ca se schimbe viziunea noii admninistratii.
  • 03.11.2020 17:51 DNA hai la Campina I s-a indoit sapa lu Dorel,el nu lucreaza cu scule defecte. 5 cu mapa 2 cu sapa.Daca nu se tin de treaba nu le as da banii finali.Cert ca il ia cu fibrilatii pe Tiseanu si pe ai lui,sa faca provizii de pastile de inima.Dar si mascatii bat in zori e zi,atunci il lasa ...,culege ce a semanat.TIC TAC
  • 03.11.2020 12:06 Alex Dupa plecarea primarului ghici ce s-a intamplat? Exact. Stat degeaba. Nu ne mai trezeste nimeni :)
2107 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2993 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3937 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3471 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV