CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cum și-a anunțat Marius Anghelescu candidatura ca independent la Consiliul Local Câmpina?

- Politică -

Cum și-a anunțat Marius Anghelescu candidatura ca independent la Consiliul Local Câmpina?

Consilierul local Marius Anghelescu a găsit o modalitate deosebită să-și anunțe intenția de a candida la viitoarele alegeri locale din 9 iunie ca independent pentru un mandat în Consiliul Local Câmpina.

Marius Anghelescu și-a anunțat această intenție printr-o postare pe contul său personal de Facebook.
Actual consilieri PMP, Marius Anghelescu are 63 ani și și-a motivat intenția astfel: ”Câmpina nu trebuie condusă de un partid sau de un om politic, care mia devreme sau mai târziu va fi nevoit să cedeze intereselor politice. Orașul trebuie condus și administrat de oameni statornici, care iubesc orașul, care sunt legați de acest loc prin familiile lor și prin ceea ce au construit în viață atât pentru ei, cât și pentru comunitate. Deși am făcut parte dintr-un partid politic și a trebuit să respect linia partidului, în mandatul meu de consilier local am susținut și inițiat proiecte care au adus folos comunității. Din postura de consilier local independent îmi va fi foarte ușor să susțin și să inițiez proiecte pe care oamenii le doresc și sunt necesare pentru îmbunătățirea vietii lor”.


21 Mar 2024 11:52 1219 vizualizari


Comentarii


  • 22.03.2024 21:07 Tache Bozianu va tatona și va debarca și pe Pițigoi,in locul sau consilierul Ene și avocatul Costin Petcu sunt in cursa.Anghelescu are mai multe șanse independent decât în Pmp.Este un om jovial,mă mir că nu l a lăsat pe fisu .Are glumele la el,și Briciu e un om ok,dar e rigid,pe alocuri a copiat pe Frățilă cu spațiul la Casa Tineretului și chiar daca toate acele camere ar fi destinate activităților culturale singura salvare ar fi refacerea parteneriatului cu Upg Ploiesti și dacă ne lăudăm că suntem oraș care se respecta am avea centru universitar,parc industrial.
  • 22.03.2024 08:00 Diss Pai nu tot domnul din imagini spunea, ca daca n-ai relatii în primărie sau ești ”prieten” cu primarul, n-ai șanse sa-ti între proiectele? Sa înțelegem ca și-a făcut relatii între timp? Tot dansul se plângea ca e prea neînsemnat sa i se ia proiectele în serios prin CL. A fost suficient un mandat Dle' Angelescu sa ne arătați incapacitatea dvs. Mulțumim! 😊
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
265 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
2542 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1741 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1948 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV