Percheziții în Câmpina la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi și tâlhării. Hoții acționau cu violență

Social (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni, împreună cu colegi din București, desfășoară, vineri dimineață, percheziții la domiciliul a trei persoane suspectate de comiterea unor furturi și tâlhării. La percheziții participă și jandarmi. Este vorba despre hoți care acționau cu violență, intrând în case peste proprietari. Doi dintre cei trei suspecți au fost găsiți la domiciliu, iar după percheziții vor fi conduși la sediul Poliției Municipale pentru audieri, după cum ne-au precizat surse judicare. Cel de-al treilea suspect este căutat de polițiști.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele suspectate ar fi comis mai multe furturi și tâlhării atât în Câmpina, cât și în București și Ilfov. Este vorba, printe alte fapte, despre sustragerea a 100.000 lei bani cash de la un gater din Valea Doftanei; spargerea unei locuințe în județul Ilfov, unde suspecții au intrat peste doi bătrâni pe care i-au amenințat și i-au legat, sustrăgând apoi bani și bijuterii; un furt similar în Câmpina, în Cartierul Slobozia, în urmă cu aproximativ două săptămâni, unde au intrat peste proprietari, l-au lovit pe bărbat, i-au smuls lănțișorul de aur de la gâtul femeii, apoi au sustras bijuterii și alte bunuri. Cei trei suspecți sunt din Câmpina și au în jur de 40 de ani. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

5895 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 22.11.2019 16:21 Si dintre recidivisti e un tip scund si schiop care a dat spargere si pe Henri Coanda apoi s-a internat pe Voila,luand vina asupra lui

Social

965 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

2953 vizualizari
30 nov. 2022 09:35

Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina derulează proiectul ”Împreună, dincolo de diferențe”, în cadrul programului Erasmus+

”Împreună, dincolo de diferențe” este titlul unui proiect din cadrul Programului Erasmus+ la care au participat elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”. În cadrul acestui proiect au mai participat școli din Spania, Italia, Grecia, Lituania și Croația. 

Alte stiri recente

1181 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.

1986 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.