La Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina este în curs de modernizare locul de joacă pentru copii

Actualitate (Categoria articolului)

Locurile de joacă din municipiul Câmpina reprezintă unul dintre puținele puncte pe care administrația locală le-a avut mai tot timpul în vedere. După ce au fost realizate mai multe locuri noi de joacă, s-a trecut la modernizarea celor deja existente. Zilele acestea este în curs de modernizare locul de joacă din curtea Grădiniței "Iulia Hasdeu", situată pe Strada Mihail Kogălniceanu.

Lucrarea este realizată de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina, sub coordonarea viceprimarului Adrian Pițigoi, cu materiale cumpărate de administrația locală. S-a instalat un tobogan nou și s-a turnat beton în jurul celorlalte piese deja existente, urmând ca ulterior să fie montat un covor de tartan, moale, elastic, care le va permite copiilor să se joace aici în deplină siguranță. De asemenea, piesele ceva mai vechi vor fi verificate și recondiționate, astfel încât copiii de la această grădiniță să beneficieze de un loc de joacă modern, într-un ambient plăcut. Inclusiv pentru părinți și bunici au fost instalate băncuțe.

3662 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Extraordinar 03.06.2019 08:57 Un eveniment foarte important pentru nație: au turnat 10 mp de beton. Nu se putea să nu apară și Pițigoi în poză. Dar am o întrebare: stropitoarea, unde este stropitoarea? De ce nu își face poze la nenorocirea aia de parc de la soldat? Administrația locală, la Câmpina, a eșuat.

Actualitate

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.

Alte stiri recente

647 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1577 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: