CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

HidroPrahova va organiza abia luna viitoare licitația pentru continuarea lucrărilor de canalizare de la Câmpina

- Actualitate -

HidroPrahova va organiza abia luna viitoare licitația pentru continuarea lucrărilor de canalizare de la Câmpina

Luna viitoare, adică în septembrie, la aproape un an de la rezilierea contractului de execuție de către Cast Bănești. Un an în care în Câmpina nu s-a făcut absolut nimic în privința acestor lucrări. Au fost doar vorbe și, bineînțeles, multe promisiuni electorale.

În octombrie 2015, Cast Bănești a reziliat contractul cu HidroPrahova pentru lucrările de canalizare de la Câmpina. După mai multe runde de discuții, pe parcursul mai multor luni, HidroPrahova anunță că firma constructoare nu revine asupra deciziei. La începutul lunii aprilie 2016, conducerea HidroPrahova decide să încheie socotelile financiare cu Cast și să organizeze o nouă procedură de achiziție publică pentru desemnarea unei alte firme care să continue lucrările în cadrul proiectului cu fonduri europene. Lucrările de la Câmpina sunt cele mai întâziate din tot județul. Procentul de realizare nu depășește 45%.
'Lucrările de canalizare s-au oprit în toamna anului trecut. Astfel, străzi importante din Câmpina au rămas neasfaltate - Calea Doftanei, Bobâlna, Orizontului, Voila. Avem bani pentru asfaltare, dar nu știm ce se va întâmpla cu lucrările de canalizare. Am făcut presiuni la HidroPrahova pentru a se rezolva această situație. Avem promisiuni că în septembrie vor organiza licitația pentru stabilirea unei alte firme executante. Nici nu vreau să mă gândesc că aceste lucrări nu vor fi reluate. Totuși, dacă HidroPrahova nu se va ține de cuvânt, noi vom asfalta aceste străzi în toamnă și 4-5 ani, cât durează garanția unei lucrări, nu le vom da voie să mai intervină și să spargă străzile', a declarat primarul Horia Tiseanu în cadrul unei emisiuni la un post județean de televiziune. Dacă licitația se organizează în septembrie, va dura ceva timp până la parcurgerea tuturor procedurilor legale și până la semnarea contractului cu o nouă firmă. În cel mai fericit caz, abia prin noiembrie vom avea un nou constructor pentru canalizare, asta dacă nu mai apar alte probleme pe parcurs.


04 Aug 2016 20:40 5119 vizualizari


Comentarii


2206 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
578 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
778 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
868 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV